Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
14. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 15. veebruar 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tasub võtta aega, et sugulastega koos olla, pikemalt ja tõsisemalt rääkida. Võid inimeste kohta, keda sa kogu elu tunned, midagi uut ja üllatavat teada saada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oskad olla kannatlik ja mõistev, pigem kuulad kui räägid ja oled teisele igati toeks. Annab suhe usalduslikumale pinnale viia, seda arendada ja tugevdada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pidev suhtlemine – eriti juhul, kui pead asju ajama võhivõõrastega – võib olla väsitav, isegi vastumeelne. Tahad inimeste seas, keda hästi tunned ja kelle peale võid kindel olla.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu edu ja hingerahu sõltub paljuski sellest, millised on suhted sõpradega. Su ümber on küll hulgaliselt inimesi, ometi võid tajuda, et sind ei mõista täielikult mitte keegi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Energiatase on kõrge. Tunned vajadust end liigutada, sportimine ja füüsiline töö loob hea enesetunde. Pead aga olema ettevaatlik, on oht end vigastada.

Neitsi
23. august – 22. september

On võimalusi oma suhete arendamiseks ja parandamiseks. Praegu su ellu ilmuvad inimesed võivad sügavat muljet avaldada ning kauaks sinu kõrvale jääda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimendub sulle nii omane vajadus tähelepanu keskpunktis särada. Oled ettevõtlik, suurepärane organisaator. Hea aeg hobidega tegelemiseks ja pidude korraldamiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad oma vajadusi süsteemselt analüüsida ja tegevust planeerida. Hea aeg parandamaks varem tehtud vigu ja klaarimaks sassi läinud suhteid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Seikluslust kannustab sind tundmatus kohas vette hüppama. Kummitab aga oht, et need olukorrad, kuhu pea ees sukeldud, ei olegi kuigi meeldivad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On oht end killustada – nii mõnigi asi pakub sulle huvi, aga ööpäevas on vaid loetud arv tunde. Ära tee liiga laiaulatuslikke plaane, arvesta reaalsete võimalustega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üritad teisi tegutsema õhutada, ent see ei suju kuigi lihtsalt. Võib tunduda, et kaaslased on kuidagi uimased ja tuimad, nad ei taha sinu sütitavate ideedega kaasa tulla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

On hetki, mil end nõutuna tunned. Kaaslaste käitumine ei ole ootuspärane, mõnes asjas ei mõista sa neid üldse. Ärritumine ei aita oma seisukohti paremini selgitada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel isiklikul aastaringil pakatad uudishimust ja elurõõmust. Rutiin tüütab ära sindki, tahaksid avastada midagi uut, reisida kohtadesse, kus sa varem käinud ei ole. Töises vallas peaks asjad hästi edenema, kui vaid olukordi ja kaaslasi õigesti hindad, end teistest paremaks ei pea.