Macaulay CulkinFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
12. veebruar 2020, 09:45

Macaulay Culkin loodab peatselt isaks saada

Omaaegne lapstäht Macaulay Culkin tunnistab ajakirja Esquire intervjuus, et tema ja ta sõbratar püüavad lapseootele jääda, kuid seni pole see õnnestunud.

"Teeme palju trenni," naljatas 39aastane "Üksinda kodus" staar. "Püüame ajastust paika saada. Sest miski pole erutavam kui see, kui su südamedaam astub tuppa ja ütleb: "Kallis, mul on ovulatsioon.""

Culkin on näitlejanna Brenda Songiga (31) koos olnud 2017. aastast saadik. Lapsi neil veel pole, küll aga on terve kari loomi: kaks kassi, kala, koer ja lind.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brenda Song (@brendasong) on

Macaulay kasvas üles seitsmelapselises peres, kuid eelmise aastani polnud ükski õdedest-vendadest lapsevanemateks saanud. Otsa tegi lahti Macaulay väikevend Kieran, kes sai mullu septembris koos abikaasa Jazz Chartonigaga tütre.

Macaulay Culkin pihib intervjuus sedagi, et kandideeris Quentin Tarantino filmi "Ükskord Hollywoodis", kuid kukkus katsetel häbiväärselt läbi. "See oli täielik katastroof. Ka mina poleks ennast palganud. Ma olen prooviesinemistel alati igavene õnnetus ja see oli mu esinemine prooviesinemine üle kaheksa aasta."