Macaulay Culkin Foto: AP/Scanpix
Inimesed
11. veebruar 2020, 19:57

Macaulay Culkin räägib Michael Jacksoni pilastamissüüdistustest: mul pole põhjust valetada (2)

Näitleja Macaulay Culkin räägib värske ajakirja Esquire kaaneloos oma pikast sõprusest popikuninga Michael Jacksoniga. Teatavasti on Jacksonit korduvalt süüdistatud laste pilastamises. 

"See on tõde: ta ei teinud mulle kunagi midagi. Ma ei näinud teda kunagi midagi tegemas. Ja eriti praegusel ajal poleks mul mingit põhjust valetada," ütleb Culkin. "Praegu oleks õige aeg kõik ära rääkida ja ma teeksin seda. Aga ma ei näinud midagi, ta ei teinud kunagi midagi."

Culkini ja Jacksonil oli sarnane lapsepõlv - mõlema isad lükkasid neid juba noorelt kuulsuse teele. Kuigi Macaulay ja Michaeli vanusevahe oli 22 aastat, said nad väga hästi läbi. Viimati kohtusid mehed aastal 2005 Santa Barbara kohtumajas, kus Culkin astus üles iseloomustava tunnistajana kohtuasjas, kus Jacksonit süüdistati 13aastase vähihaige poisi pilastamises. Jackson kuulutati hiljem süütuks. 

"Parem ärme räägi. Ma ei taha su tunnistust mõjutada," ütles Jackson Culkinile, kui nad meeste tualettruumis kohtusid. See oli ka viimane kord, kui endine lapstäht oma iidoli ja sõbraga kohtus. Jackson suri 2009. aastal. 

Culkin on Michaeli tütre Parise ristiisa, neil on isegi ühesugused lusikatätoveeringud.