Ada proovis ööpäeva vannitoas eladaFoto: Kuvatõmmis videost
Inimesed
11. veebruar 2020, 17:30

„Rannamaja“-Ada proovis 24 tundi vannitoas elada: ei soovita, päris raske oli! (17)

Viimasel ajal kogub juutuuberite seas populaarsust väljakutse, mille eesmärk on ööpäeva ehk 24 tundi vannitoas elada. Muidugi võtsid sellel sabast kinni ka kodumaised sisuloojad, eesotsas „Rannamajast“ tuntud Adaga.

Ada tunnistab küll kohe video alguses, et päris 24 tundi tal täis ei tule – Ada kolis vannituppa kell 14.30 päeval ja pidi järgmisel hommikul kell 9 ärkama, et tööle minna, seega jäi tal ööpäevast ikka kõvasti puudu.

Alguses oli Ada muidugi väga elevil. Kui ajaarvamine käima läks, võttis ta veel mõnusa vanni, seejärel kuivatas selle ning kuhjas sinna tekke, et mõnus pesa teha. Lisaks tõi ta omale vannituppa pildi sõpradest ja ka ohtralt snäkke.

„Ma võiks seda vabatahtlikult kogu aeg teha. Ma olen hull pesainimene. Väiksena ehitasin ma kogu aeg onne ja pesasid, toolidest ja tekkidest. Ma oleks nagu selles ajas tagasi, mul on nii mõnus olla,“ õhkas ta.

Mõni aeg hiljem ei suutnud Ada enam vannis olla ja veetis aega tualettpotil istudes. „Mul on üliigav. Mul on kopp ees. Ma ei taha seda vanni vist enam kunagi täha,“ teatas ta peagi.

Video lõppeb kaadriga, kuidas Ada on juba tööle läinud ja jagab viimaseid muljeid. „Ma jäin vannis magama umbes kell 22 ja ärkasin 6.21 selle peale, et lamp põles. Kustutasin selle ära ja magasin edasi, aga mul oli nii halb uni, ei saanud jalgu sirutada ja ma ei jaksanud maha magama minna,“ ohkas ta. „Aga ma tegin selle ära! Ütleme nii, et ei soovita, sest tegelikult oli päris raske.“