Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
13. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 14. veebruar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Isegi kui saad rahulikus tempos tegutseda, oled õhtuks ikka omadega läbi. Ära tee uneajast tööd ega vahi telekat, maga öösel korralikult. Jälgi tervisliku toitumise põhimõtteid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Nii mõnedki vanad asjad on veel tegemata, ikka aga tekib uusi ülesandeid, millega tuleb ka võimalikult kiiresti hakkama saada. Tee järjest ja nii palju, kui jõuad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teavet on palju, tasub aga kahelda selle tõele vastavuses. Kui valeinfost juhindudes tegutsema hakkad, lähed rappa. Tasub olulisi asju mitmest allikast üle kontrollida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled edev ja seiklushimuline, tahad vastassoo pilke püüda. Sulle meeldib vestelda laia silmaringiga inimestega. Naudid flirtimist, võid sattuda armuseikluste keerisesse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Suhetes on nii positiivset kui ka negatiivset pinget. Pigem olla kallimaga kahekesi, südamest südamesse rääkida, oma tundeid avaldada.

Neitsi
23. august – 22. september

Tunned end tugeva ja tervena, teotahet on küllaga. Sul on kasulik võimalikult aktiivne olla ja organiseerimisega tegeleda, alustada ja aina edasi arendada uusi projekte.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea aeg seltskondlike suhete loomiseks. Oled optimistlik, oskad elust rõõmu tunda, nautida kalli inimese lähedust ja panna ka teda end õnnelikuna tundma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Palju sõltub sellest, kuidas end asjaajamises ja läbirääkimistel väljendad. Mõtle oma sõnad enne väljaütlemist hoolega läbi, neil on tugev mõju. Väldi taktitundetut otsekohesust.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui teist inimest armastad, ei suuda sa tema olemust ja tegevust objektiivselt hinnata: näed kõiges vaid head, jättes negatiivse poole lihtsalt kahe silma vahele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Edenevad nii isiklikud partnerlussuhted kui ka äriasjad. Oled suurepärane koostööpartner. Praegu sõlmitud kontaktidest kujunevad arvatavasti pikaajalised suhted.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tegevusväli on praegu avar: sul on küllalt otsustusõigust, saad tegeleda just sellega, mis sind paelub ja asju oma tahtmist mööda ajada. Teised aktsepteerivad sind.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Jätkad rahulikul ja kindlal sammul oma teed. Õnnestumised annavad sulle jõudu ja optimismi, kindlust selleks, et taas mõni keerukam ülesanne ette võtta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Mõtled loogiliselt ja täpselt, samas aga võivad su ideed vägagi originaalsed olla. See on soodne aasta õppimiseks ning spetsialiseerumiseks sulle sobivale kitsale valdkonnale. Kui tööle keskendud, on rahaline edu kiire tulema. Armuasjus kipud olema tagasihoidlik, ehk isegi häbelik.