Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 13. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kinnisideed on kerged tekkima. Kipud oma arvamust ka teistele peale suruma, sest oled niivõrd veendunud selle õigsuses. Võimalikud on konfliktid ideede pinnal.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kunagi peavalu valmistanud ja lõpliku lahenduseta jäänud probleemid kipuvad taas pinnale kerkima. Võimalik, et lahvatab taas kunagine vastasseis.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad olla teiste omasuguste hulgas, kuhugi kuuluda, olgu see siis ühise eesmärgi nimel pingutav töökollektiiv või sama huvialaga inimesi koos hoidev ühing.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tasub keskenduda tõsisele tööle. Sul on väga raske edasi minna, kui sinu ja kolleegide vahel lahendamata probleeme. Pole mõtet pead liiva alla peita, see teeb olukorra hullemaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aja vaikselt oma rida, tegele asjadega, mida hästi oskad. Pooleliolevate tööde kallal nikerdamine läheb kenasti, kuid uute projektide alustamine on vaevanõudev.

Neitsi
23. august – 22. september

Suudad põhjalikult süveneda ning mõista probleemide sügavamat olemust. Võimalik, et saad kaua aega hästi varjatud saladuse jälile ning see teeb sinu jaoks paljud asjad selgemaks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Raske on ennast distsiplineerida ja tegeleda asjadega, mis igavad tunduvad. Ametlikkus ja konkreetsus ei sobi sulle praegu sugugi, töötamine on raskendatud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik, et mingi vastasseis on ägedaks läinud. Kaitsed külmavereliselt oma positsioone, kuigi sisimas saad aru, et oled ise mõnes asjas eksinud ja kellelegi liiga teinud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tuleks arvestada, et planeerides on vägagi oluline toetuda teadmistele ja varasematele kogemustele, mitte üritada tühja koha pealt uut maailma luua.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Üksjagu pinget on õhus. Sinu eesmärgid võivad erineda su kaaslaste omadest, sulle võidakse survet avaldada, samas aga oled ka ise võitlusvalmis ja löögijõuline.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kõik ei pruugi õnnestuda, eriti juhul, kui sul on uusi tööülesandeid. Kipud enda suhtes ülikriitiline olema, mistahes viperustes just ennast süüdistama, mis tekitab masendust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tead, milliste nippide abil vastassoole silma jääda. Olgu tegu kas ametiasjade ajamisega või vaba aja veetmisega, ikka suudad teistega kiiresti ühise keele leida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval eluaastal on tunded ja mõistus kenasti tasakaalus. Suurepäraseid väljavaateid pakub ärivaldkond – võimalik, et alustad edukalt päris uut projekti. Äärmiselt hoolikas tuleb olla äripartnerite leidmisel, kipud üle hindama oma võimet inimeste olemust ja nende tegelikke motiive mõista.