Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 12. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid juhtumisi saada vastuse sind ammu vaevanud küsimusele. Praegu sinuni jõudev info võib olla võtmeks, mis avab seni lootusetult suletud olnud uksi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Asjad tunduvad lihtsad ja arusaadavad, kui käsitled konkreetseid detaile, paraku aga ei koosne elu vaid pisiasjadest. Peaksid püüdma maailma laiema pilguga vaadata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tagantjärgi on lihtne tark olla. Näed, millal ja milliseid vigu mõni aeg tagasi teinud oled, võimalik, et mingi käest lastud võimalus tekitab sinus tõsist kahetsust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled sõiduvees. Maailm on sinu jaoks põnev ja värviküllane, ahvatlustest tulvil. Sul on valikuvõimalusi, kasutad neid eeskätt isiklikest vajadustest lähtuvalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vana armastus võib su ellu tagasi tulla, see aga ei pruugi tähendada konkreetset isikut, vaid midagi palju laiemat – unarusse jäänud kunagised huvid pakuvad taas pinget.

Neitsi
23. august – 22. september

Eriti juhul, kui teenid leiba vaimutööga, on arenguvõimalused suurepärased. Häid ideid, mis sinu peas praegu tekkivad, tasub julgelt edasi arendada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kaasinimeste arvamused on vastakad. Pead oma seisukohad kujundama oma teadmistest, kogemustest ning sisetundestki lähtuvalt, jättes tagaplaanile häiriva mõtte teiste arvamusest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mida suurem on su vajadus teisi kontrollida, seda tõsisemaks kujuneb ka rahulolematus. Sul on hea kindel tunne, kui sul on toimuvast detailne ülevaade, infosulus oled rahutu.

Ambur
22. november – 21. detsember

See, mida oled minevikus läbi elanud, tuleb kummalisi teid pidi ja teisenenud kujul sinu juurde tagasi. Meeleolu võib nostalgiliseks kiskuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sa ei ole nüüd kuigivõrd suhtlemisaldis. Suuremaid seltskondi parema meelega väldid, töötadagi eelistad pigem omaette. Küllaltki raske on teistega arvestada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõtted keerlevad selle ümber, kuidas leida võimalusi materiaalse olukorra parandamiseks. Võimalik, et kaalud mingi lisatöö leidmist või isegi töökohavahetust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Miski viib su mõtted taas ammu käidud radadele. Kas tõstatab keegi taas unustusehõlma vajunud teema või ilmub juhuslikult välja inimene, kes aastaid tagasi lähedane oli.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algamas on põnev aastaring, mil su targad mõtted ja varasem kogemus annavad võimaluse karjääriredelil edasi rühkida. Oluline on õigete kaaslaste leidmine. Ära pea inimest oma sõbraks enne, kui teda põhjalikult tundma oled õppinud! Ustava kaaslase toel oled võimeline lausa mägesid liigutama.