Pamela Anderson ja Jon PetersFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
11. veebruar 2020, 14:26

Pammy vedas taadikese haneks? Abikaasa nr 5 tasus sekspommi võlad (14)

"Vana loll on ikka vana loll," tümitab end Hollywoodi produtsent Jon Peters, kelle abielu Pamela Andersoniga kestis vaid 12 päeva.

52aastase Pammy lähedane väitis eelmisel nädalal New York Postile, et Peters, kes "Rannavalve" tähele kiirromansi järel abieluettepaneku tegi ja temaga 20. jaanuaril naitus, oli osutunud liiga võimukaks. Nii mõistnud Anderson, et abiellumine oli tohutu viga.

Kuid Peters ise kinnitab Postile saadetud e-kirjas: "Kõik, mida teile räägiti, on vale."

Vale olevat juba väide, et tema tegi Pammyle abieluettepaneku – Anderson saatnud talle SMSi abiellumissooviga. "Mõistagi oli see unelmate ettepanek, ehkki olin kihlatud kellegi teisega ja see daam hakkas juba sisse kolima," rääkis Peters lehele. Vana pruut jäeti kus seda ja teist. "Jätsin Pami nimel kõik. Tal oli ligi 200 000 dollari eest võlgu, mida ta tasuda ei suutnud, ja ma maksin kõik ära – ja siin on nüüd siis tänu! Vana loll on ikka vana loll."

Andersoni allika kinnitusel oli Anderson pea ees abiellu viskunud, kuna tema süda oli hiljutisest Indias tehtud vaimsest puhastusest liiga valla. Peters annab mõista, et Pamela kasutas teda ära. Lahkuminekuks tegi mees ettepaneku tekstisõnumiga. "Viimased üheksa päeva on olnud imekaunis ja vapustav armutrall. Aga kogu see abieluvärk advokaatide ja võlgadega ajab mulle hirmu peale. Mõistsin nüüd, et vajan 74 aasta vanuses vaikset ja lihtsat elu, mitte rahvusvahelist armuafääri."