Foto: Martin Ahven
Tele
11. veebruar 2020, 16:05

GALERII | Uues romantilises tõsielusarjas näeb kuue paari uhkeid pulmi (3)

Sel kevadel paneb TV3 kõhus liblikad lendlema, sest imeline pulmaromantika vallutab ekraanid ja südamed. Kas otse telekaamerate ees on võimalik vaid 30 päevaga korraldada elu tähtsaim sündmus, kui mängus on suured tunded, õnne ja draamapisarad, üllatused ning ootamatud tagasilöögid? Just seda näeb peagi uues tõsielusarjas „Meie pulm“.

Saates astuvad televaatajate silme ees kauaoodatud abiellu kuus armastajapaari, kes on seni oma elu tähtsaimat sündmust erinevatel põhjustel edasi lükanud. Uus tõsielusari annab nendele paaridel võimaluse korraldada iseenda pulmad, kuid on üks „aga“ - pulmapidu toimub juba 30 päeva pärast.

Esimeses episoodis astuvad vaatajate ette Kelly ja Ranert. Valgamaalt pärit paar sai tuttavaks töö kaudu – Kelly toimetab Valgamaa kutseõppekeskuse sööklas, Ranert on samas koolis logistika eriala õpetaja. Noored kolisid kokku vaid mõni kuu pärast suhte algust ja vähem kui pool aastat hiljem tehti otsus leivad ühte kappi panna. 

Kelly ja Ranert – säästupulm Foto: Martin Ahven

Veronika ja Veikko otsustasid oma pulma teha veidikene teistmoodi. „Peatusime Viikingite küla juures ja seal olid parasjagu vabad just need kuupäevad, mis meile sobisid,“ selgitas Veikko saate esitlusel, et nende pulma teemaks sai viikingid. Paar on olnud koos viis aastat ning saatesse läksid nad just seetõttu, et kuidagi ei suutnud nad pulma käsile võtta. "Abiellusime 19 august, sest 20 on vaba päev," naeris Veronika. 

Veronika ja Veikko – viikingite pulm Foto: Martin Ahven

Katrin ja Egert ütlesid, et nemad tulid saatesse, kuna arvasid, et nende elust on, lisaks praegustele väljakutsetele, puudu veel üks seiklus. "Olin emaga reisil, kui sain meili, et meid valiti saatesse," meenutas Katrin. Egerti sõnul on nad üksteist täiendav paar - esitavad teineteisele tihti väljakutseid.

Katrin ja Egert – glämm-maapulm Foto: Martin Ahven

Kõik kolm paari, kes osalesid esitlusel, tunnistasid, et pulmad üritati teha võimalikult soodsalt. 

Kohapeal esitati noorpaaridele ka väljakutse. Naiste ülesandeks oli punasest paberlehest rebida välja süda ning kinkida see oma abikaasale, ütlemaks, miks on just tema naise väljavalitu. Mehed pidid ütlema sama asja, kuid naistele said nad anda punase roosi. 

Meie saame osa nii suurtest tunnetest, vaimustavast elevusest ja õnnehetkedest kui ka kõhklustest, pingetest ja draamapisaratest, mis tähtsale päevale eelneva kuu jooksul pruutpaare ja nende lähedasi valdavad. Palged õhetavad ja südamed põksuvad, sest 30 päevaga vajavad korraldamist väga eriilmelised pulmapeod alates viikingite ja glämmipulmast ning lõpetades rahvusvahelise ja üllatuspulmaga, kus naine korraldas neile pulma ja mees pidi vaid jah-sõna andma. Kas mees jaatavalt vastas, saab näha juba teises episoodis.

TV3 eetrisse jõuab saade 12. veebruaril, kuid juba praegu on seda võimalik vaadata SIIT