Diana JäägerFoto: Kristi Kullerkupp
Inimesed
20. august 2020, 14:00

ANKEET | Miss Raplamaa kandidaat Diana: missitiitli peaks välja teenima

Sel laupäeval valitakse järjekordne Miss Raplamaa. Õhtuleht tutvustab teile kõiki missikandidaate. Esitasime tüdrukutele ka mõned küsimused, et neid paremini tundma õppida. 

Missikandidaat number 7, Diana Jääger:

Olen 19-aastane Kehtna vallast pärit neiu ning praegu elan ja töötan Tallinnas.

Olen lasteaiast saati tegelenud muusikaga: lõpetanud Kehtna Kunstide kooli klaveri erialal ning pea kolmteist aastat olen tegelenud laulmisega nii bändis, kooris kui ka solistina. Olen saavutanud ka palju häid kohti erinevatel konkurssidel. Praegu laulan Tallinnas, Mamma Mia Laulustuudios.

Kuna muusika on minu elus väga olulisel kohal, siis sidusin selle ka gümnaasiumis tehtud praktilise tööga, milleks olid heategevuslikud jõulukontserdid Raplamaa hooldekodudes ja haiglas. See oli minu jaoks südantsoojendav ettevõtmine, seega kindlasti soovin oma tulevikuplaanid sarnaste kontsertide korraldamisega siduda.

Pean väga lugu tervislikust eluviisist ning minu igapäevane eesmärk on võimalikult palju liikuda ning jälgida teadlikult oma toitumist. Viimastel aastatel on kasvanud minu huvi talispordi vastu, nii et kui vähegi lund on, siis meeldib mulle käia suusatamas. 

Lähtun oma elus järgnevast põhimõttest: "Ei ole olemas probleeme, on vaid väljakutsed."

Miks just sina peaksid saama Miss Raplamaa tiitli? Mis eristab sind kõigist teistest tüdrukutest?

Mina olen seda meelt, et tiitel ei ole see, mille peaks saama, vaid selle peab välja teenima. Eristun teistest selle poolest, et olen selle aasta missikandidaatidest ainus lokilammas.

Mida missitiitel sulle tähendaks?

Missitiitel tähendaks minu jaoks võitu ja seda igas mõttes.

Mille pärast viimati pisaraid valasid? Kas sind on pigem kerge või raske nutma panna?

Viimati valasin pisaraid, kui autot tankides kütuse hindasid nägin. Arvan, et mind on pigem kerge nutma ajada, õnneks sama kerge ka naerma ajada.

Milliste kodutöödega sa kõige paremini hakkama saad?

Kõikidest kodutöödest saan kõige paremini hakkama toidu valmistamisega.

Kelleks sa väiksena saada tahtsid? Kas praegu tegeled selle alaga või on unistused muutunud?

Ilmselt nagu paljud väikesed lapsed, tahtsin ka mina saada lauljaks. Praeguseks hetkeks olen tegelenud muusikaga juba pea 13 aastat.