Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 11. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aeg toob palju suhtlemist ning mõnegi põneva kohtumise. Sulle meeldib uusi inimesi tundma õppida, küllap suudad oma suhtevõrgustikku laiendada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võib tekkida tunne, et vanaviisi enam jätkata ei saa, midagi peab kindlasti muutuma. Ilmselt on muutus vajalik, ent seda ei tohiks teha järsult, tugeva emotsiooni ajel.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Parimaks seltskonnaks on lähedased inimesed. Ka pakub meeldivaid emotsioone kohtumine lapsepõlvesõpradega, ka võid nende käest üllatavat informatsiooni saada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Naudid suhtlemist tarkade inimestega, oled uudishimulik, esitad palju küsimusi ega jäta enne, kui oled neile ammendavad vastused saanud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Nüüd võivad asjad ootamatu juhuse läbi õige kiiresti liikuma hakata. Satud kokku õigete inimestega, kes oskavad sulle head nõu anda või osutuvad muud moodi kasulikuks.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul ei tasuks väga täpseid plaane teha, sest neid ei õnnestu järgida nagunii. Parem võta päeva kaupa. Ära ärritu selle pärast, et inimesed ei käitu nii, nagu sina neilt ootaksid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled sinisilmne, inimesed tunduvad sulle eeskätt ikka ilusad ja head. Paraku kõik seda siiski ei ole, rohkem valvsust kuluks ära olukordades, kus teemaks on raha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid avastada, kuivõrd meeldiv ja vabastav on oma emotsioone loomingu kaudu väljendada. Sinus võivad huvi äratada müstilised rituaalid ja ennustamine.

Ambur
22. november – 21. detsember

Takistused, millesse oled juba mõnda aega takerdunud, on nüüd kergemini ületatavad. Ammustest probleemidest saad üle, kui kasutad neile lähenemisel uudseid lahendusi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Energiat on palju, kui seda oskuslikult suunata, on võimalik panna alus pikaajaliseks eduks. See ettevõtmine, mille praegu käima lükkad, tõotab tulevikus korralikult raha sisse tuua.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tasub oma elukaaslasele või kallimale palju aega pühendada. Koos veedetud päev ja öö, räägitud jutud ja kogetud naudingud sillutavad teed ühisele õnnelikule tulevikule.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vast saad tööasjus aja maha võtta ning pühenduda sellele, et olla koos kõige lähedasemate inimestega. Ehk saad heastada asjaolu, et oled varem nende jaoks vähe aega leidnud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Mine huvitavale aastaringile julgelt vastu. Ole valmis seiklusteks ning enesetäiendamiseks. Rahalisi tehinguid tehes ole eriti hoolikas, kuula ainult tõeliste proffide nõuandeid. Kui tunned, et miski su edasiminekut takistab, vaata hetkeks selja taha – ebakindlus tuleneb kauge mineviku kogemustest.