Eva-Lota MeresFoto: Kristi Kullerkupp
Inimesed
21. august 2020, 10:00

ANKEET | Miss Raplamaa kandidaat Eva-Lota: väiksena soovisin saada bussijuhiks (18)

Sel laupäeval valitakse järjekordne Miss Raplamaa. Õhtuleht tutvustab teile kõiki missikandidaate. Esitasime tüdrukutele ka mõned küsimused, et neid paremini tundma õppida. 

Missikandidaat nr 5, Eva-Lota Meres: 

Olen Raplamaalt pärit 22-aastane neiu. Ma olen lõpetanud Rapla Ühisgümnaasiumi. Praegu elan Tallinnas ja töötan ettevõtete panganduses arvelduslahenduste spetsialistina. 

Naudin väga sulgpalli mängimist ning raamatute lugemist. Enim meeldib lugeda ilukirjandust ja ka psühholoogiateemalisi raamatuid. 

Armastan väga oma koera, kellega veedan suure osa oma ajast, kuna ta vajab palju tähelepanu, hoolt ning koolitamist. Ta on väga energiline, mistõttu on pikad jalutuskäigud looduses lahutamatu osa minu päevast.

Hoolin loodusest ning seepärast kasutan plastiku asemel korduskasutatavaid termotopse ja pudeleid ning riidest poekotte, samuti eelistan kosmeetika- ja ilutooteid, mida ei ole katsetatud loomade peal.

Olen ka aktiivne annetaja, minu põhilised annetused lähevad Toidupangale, Eesti Vähiliidule ja Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule, püüan ka järjest rohkem heategusid teha, sest iga heategu loeb!

Peale selle huvitab mind  ilu- ja moemaailm, mistõttu käin mitmetel iluõhtutel ja moeüritustel. Varasemalt olen tegelenud ka modellindusega, mis kasvatas minus iseseisvust ning enesekindlust.

Mind inspireerib näitlejanna Angelina Jolie tsitaat: "Tee julgeid valikuid, tee vigu. Kõik need asjad moodustavad lõpuks selle, kelleks sa inimesena saad."

Miks just sina peaksid saama Miss Raplamaa tiitli? Mis eristab sind kõigist teistest tüdrukutest?

Ma ei tulnud jahtima Miss Raplamaa tiitlit, vaid osa saama missikarusellist. Osalen eesmärgiga proovida uusi asju oma mugavustsoonist väljas ning saada kogemust, julgust ja omandada uusi oskuseid. Teistest tüdrukutest eristab mind see, et olen kõige vanem.

Mida missitiitel sulle tähendaks?

Missitiitel tähendaks mulle, et peaksin olema eeskujuks kõigile Raplamaa tüdrukutele ning innustama neid tegema julgeid valikuid ning rohkem head.

Mille pärast viimati pisaraid valasid? Kas sind on pigem kerge või raske nutma panna?

Viimati valasin pisaraid kinos kui käisin vaatamas romantilist komöödiat "Talve". Mind on pigem kerge nutma ajada, sest olen väga empaatiline ning elan kõigele hingega kaasa.

Milliste kodutöödega sa kõige paremini hakkama saad?

Sellele küsimusele on raske vastata, sest kõik kodutööd tuleb alati ära teha. Aga usun, et kõige paremini saan hakkama kogu kodu puhta ja korras hoidmisega.

Kelleks sa väiksena saada tahtsid? Kas praegu tegeled selle alaga või on unistused muutunud?

Tahtsin väiksena saada bussijuhiks. Mäletan, kuidas teesklesin, et hularõngas oli rool ning klotsid pedaalideks. Praegu ma bussijuhina ei tööta, kuid autoroolis meeldib mulle väga olla.