Angela TiikFoto: Kristi Kullerkupp
Inimesed
20. august 2020, 10:00

ANKEET | Miss Raplamaa kandidaat Angela: mulle meeldib inimesi aidata – olen ka vähihaigetele juukseid annetanud (5)

Sel laupäeval valitakse järjekordne Miss Raplamaa. Õhtuleht tutvustab teile kõiki missikandidaate. Esitasime tüdrukutele ka mõned küsimused, et neid paremini tundma õppida. 

Missikandidaat nr 3, Angela Tiik:

Olen 18-aastane Rapla vallast Sikeldi külast pärit neiu ning õpin Rapla Gümnaasiumi 11. klassis. 

Lapsest saati on mulle meeldinud laulda ja tegelen sellega ka praegu aktiivselt. Juba kümnendat aastat laulan Thea Paluoja juhendamisel Rapla Laulustuudios. Gümnaasiumis hakkasin tegelema ka rahvatantsuga, mis on mulle saanud väga südamelähedaseks. Olen enda jaoks leidnud uue kire ka jõusaali näol. 

Samuti meeldib mulle väga inimesi aidata, olen olnud doonoriks ning annetanud oma pikad juuksed vähihaigetele. Emotsioon aitamisest on hindamatu. Minu headeks omadusteks on abivalmidus, rõõmsameelsus ja tahtejõulisus.

Mind inspireerib lause: "Elu on nagu peegel, kui sa sellesse naeratad, siis naeratab see sulle ka vastu."

Miks just sina peaksid saama Miss Raplamaa tiitli? Mis eristab sind kõigist teistest tüdrukutest?

Mulle pole niivõrd oluline tiitli võitmine, kui uue kogemuse saamine ja enda proovilepanek. Mind eristab teistest tüdrukutest see, et olen väga selgesti loetav. Paljud inimesed saavad kohe olekust aru, kui mul midagi valesti on, isegi võõrad.

Mida missitiitel sulle tähendaks?

Missitiitel tähendaks mulle seda, et mu pingutused on vilja kandnud ning võin olla rahul oma tehtud tööga.

Mille pärast viimati pisaraid valasid? Kas sind on pigem kerge või raske nutma panna?

See on väga mõtlemapanev küsimus, sest ma nutan väga harva. Tavaliselt juhtub see siis, kui paljud halvad asjad kokku langevad ning ma emotsionaalselt murdun. Viimati nutsin aga atv-ga ümber kukkudes. Õnneks ma väga viga ei saanud, kuid füüsiline valu tegi silma märjaks küll.

Milliste kodutöödega sa kõige paremini hakkama saad?

Kõige paremini saan hakkama kodus perele söögi valmistamisega. Olen saanud väga head tagasisidet tervisliku toidu valmistamise kohta. Kõige paremini tulevad mul välja erinevad riisiroad ja lillkapsapitsa.

Kelleks sa väiksena saada tahtsid? Kas praegu tegeled selle alaga või on unistused muutunud?

Ma soovin väiksena saada lauljaks, teha oma bändi. Juba lasteaias panin oma lasteaiakaaslased bändi nimekirja. See oli mu kindel soov. Ka praegu tegelen aktiivselt laulmisega, kuid nüüdseks on sellest kujunenud lihtsalt hobi, millega oma vaba aega sisustada. Nüüd soovin rohkem arendada oma füüsilisi omadusi ja teha rohkem spordiga seonduvaid tegevusi. Võimalik, et minust võib saada ka personaaltreener.