Ruta RokkFoto: Kristi Kullerkupp
Inimesed
19. august 2020, 14:00

ANKEET | Miss Raplamaa kandidaat Ruta: tahan saada meelelahutajaks! (7)

Sel laupäeval valitakse järjekordne Miss Raplamaa. Õhtuleht tutvustab teile kõiki missikandidaate. Esitasime tüdrukutele ka mõned küsimused, et neid paremini tundma õppida.

Missikandidaat nr 2, Ruta Rokk:

Olen 18-aastane Raplamaalt Kodila külast pärit neiu. Praegu õpin Rapla Gümnaasiumi 11. klassis. Minu peamisteks hobideks on laulmine ja tantsimine. Laulmisega olen tegelenud 6 aastat ning tantsimisega 5 aastat. Praegu olen pühendunud ainult laulmisele. Kuulun Rapla Gümnaasiumi koori ning käin ka eraõpetaja juures laulmas. Laulmine on minu jaoks hea eneseväljendus viis ning aitab unustada argipäeva mured. Tulevikus näen ennast suurtel lava laudadel.

Minu suureks kireks on ürituste korraldamine. Naudin inimestega suhtlemist ja nendega koos töötamist. Mind motiveerib Lev Tolstoi mõte: "Kui sa teed midagi siis tee seda hästi. Kui sa ei saa või ei taha hästi teha, ära tee parem üldse."

Miks just sina peaksid saama Miss Raplamaa tiitli? Mis eristab sind kõigist teistest tüdrukutest?

Mina peaksin saama Miss Raplamaaks, kuna saaksin tuua tähelepanu Raplamaale ja midagi oma maakonna heaks ära teha, et inimesed ikka teaks kui tublid noored ja ilusad inimesed siin elavad. Mind eristab kõigist teistest tüdrukutest minu enesekindlus ja julgus. Ma ei pane kätt ette väljakutsetele.

Mida missitiitel sulle tähendaks?

Missitiitel annaks mulle hea aluse tulevikuks, kuna plaan on tegeleda meelelahutusega.

Mille pärast viimati pisaraid valasid? Kas sind on pigem kerge või raske nutma panna?

Viimati valasin pisaraid tõsielulist filmi vaadates. Oleneb väga olukorrast - vahel hakkan ma kergelt nutma, kuid pigem olen kõva südamega.

Milliste kodutöödega sa kõige paremini hakkama saad?

Kõige paremini saan kodutöödest hakkama koristamise ja söögitegemisega.

Kelleks sa väiksena saada tahtsid? Kas praegu tegeled selle alaga või on unistused muutunud?

Väiksena tahtsin saada meelelahutajaks. Unistused ei ole muutunud, praegugi näen ennast suurte lavade laudadel.