Klarita-Carmen ProkopjevaFoto: Kristi Kullerkupp
Inimesed
19. august 2020, 12:00

ANKEET | Miss Raplamaa kandidaat Klarita-Carmen: soovin olla eeskujuks kõigile, kes tahavad midagi uut proovida

Sel laupäeval valitakse järjekordne Miss Raplamaa. Õhtuleht tutvustab teile kõiki missikandidaate. Esitasime tüdrukutele ka mõned küsimused, et neid paremini tundma õppida. 

Missikandidaat nr 1, Klarita-Carmen Prokopjeva:

Olen Raplast pärit 17-aastane neiu ning õpin Rapla Gümnaasiumi 11. klassis. Olen 10 aastat tegelenud oma suurima kire, tantsimisega, mis on mulle andnud juurde palju julgust ja lavakogemust. Ka näitlemine on mulle väga südamelähedane. Olen näidelnud mitmes lavastuses ja filmis. Eelmisel aastal leidsin oma tee tagasi laulmise juurde ja olen nüüd ka Rapla Riinimanda noortekoori liige. Olen väga avatud ja mitmekülgne ning mulle meeldib väga ka erinevate inimestega suhelda. See iseloomujoon andis mulle võimaluse olla üks Tre Noorteraadio saatejuhtidest.

Ma olen tohutult energiline ja avatud kõigele, mis vähegi närvikõdi pakub. Näiteks meeldib mulle väga lasketiirudes laskmas käia ning kuna kiirus on minu kirg, naudin väga kardi, ATV või kiirendusautodega sõitmist.

Mind teeb õnnelikuks, kui saan teisi enda ümber naeratama panna, seetõttu soovitan kõigile, et nõustuge väljakutsetega tihemini ja olge avatud seiklustele, mis elu meile pakub. Nii kasvatame endas enesekindlust, seiklushimu ja õnnetunnet.

Miks just sina peaksid saama Miss Raplamaa tiitli? Mis eristab sind kõigist teistest tüdrukutest?

Mina peaksin saama Miss Raplamaa tiitli, sest soovin olla eeskujuks kõigile, kes tahaksid midagi uut ja erilist proovida aga pole julgenud. Samuti tahan näidata oma noorematele õdedele, et kõik on võimalik, kui vaid ise sellesse uskuda. Kõik missikandidaadid on unikaalsed ja erilised. Mis mind teistest eristab on ehk minu kaasasündinud võime erinevate inimestega kiirelt side luua.

Mida missitiitel sulle tähendaks?

Minu jaoks tähendaks missitiitel väga meeldivat tunnustust, mis annaks mulle juurde enesekindlust ja motivatsiooni tulevikus teistestki teele sattuvatest väljakutsetest kinni haarata.

Mille pärast viimati pisaraid valasid? Kas sind on pigem kerge või raske nutma panna?

Viimati valatud pisarad olid naerupisarad, mis tulid stand-up comedy't vaadates. Kas mind on kerge nutma panna? Mõned sügavamõttelised filmid on need, mis mul kiiresti pisarad välja toovad.

Milliste kodutöödega sa kõige paremini hakkama saad?

Muru niitmisega. Kuni mul veel autojuhilube pole, naudin murutraktoriga sõitmist.

Kelleks sa väiksena saada tahtsid? Kas praegu tegeled selle alaga või on unistused muutunud?

Väiksena tahtsin saada sisekujundajaks. Nüüd on aga minu unistuseks lõpetada Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikool näitleja õppesuunal.