Miss Raplamaa 2020 kandidaadidFoto: Kristi Kullerkupp
Inimesed
19. august 2020, 09:00

GALERII | Need kümme neidu võistlevad sel aastal Miss Raplamaa tiitli nimel (42)

Aprillikuus oleks pidanud selguma järjekordne Miss Raplamaa, kuid võistlus lükati koroona tõttu edasi. Sel laupäeval siiski Raplamaa kauneim neid siiski taas valitakse ja selle tiitli nimel lähevad võistlustulle kümme kaunitari. Vaata galeriist, kes missikrooni nimel rebima hakkavad. 

Selleaastased portreefotod on kevadiselt lillelised. Esmakordselt otsustasid korraldajad tüdrukutest teha ka veidi ebatäiuslikumad fotod ning needki avalikuse ette tuua.

„Idee tekkis meil tegelikult alles stuudios kohapeal ja tüdrukutele hakkas see kohe meeldima!“ ütleb Taagi Tellus, üks ürituse korraldajatest.

Miss Raplamaa korraldaja Dane Tall lisab: „Eks ikka käib sellelaadsete võistlustega kaasas ka mitte nii positiivne üldsuse arvamus, et tüdrukud on igal pildil, moesõul ja laval täiuslikkuseni viimistletud ning tekib küsimus, millist eeskuju see noorematele annab. Sama on tänapäeval ka sotsiaalmeedias – aina suureneb surve olla täiuslik. Otsustasime julgustada kõiki, ja eriti just noori tüdrukuid, et on okei olla isikupärane, olla sina ise ja mitte sattuda alati pildile parima nurga alt. Tüdrukud tulid kohe selle ideega kaasa ja pärast kramplikku poseerimist ametliku portreefoto saamiseks oli lahe vaadata, kuidas nad siis pingest vabanesid ning kaamera ees lihtsalt lollitasid.“

Miss Raplamaa finaalüritus toimub 10. aprillil Sadolini Spordihoones.