Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
9. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 10. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sa ei tegele pelga planeerimisega, vaid tahad kõik oma edumeelsed mõtted kohe teoks teha. Lihtne on mõttekaaslasi leida, ka mõjukamaid isikuid tegevusse kaasata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Otsuste tegemisel aitavad sind nii mõistus kui tunded. On hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks, aga ka müstikaga tegelemiseks ja ennustamiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Su elus on takistusi ja piiranguid. Suure tõenäosusega panevad probleemid su närvid proovile. Sul võib olla tahtmine üks uks kõva pauguga tagaselja kinni lüüa.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Raha- ja äriasjad arenevad soodsalt, kui oskad leida õiged inimesed, kellelt tarka nõu paluda. Küllap suudavad sind aidata su pereliikmed ja lähisugulased.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kuigi sul on kohustusi rohkem kui küll, kipud enda kanda võtma veelgi enam ülesandeid. Proovi olukorda hinnata tervise seisukohast – üle jõu käiv töökoorem pole hea.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle on esmatähtis, et suhted kaaslastega oleks korras. Lähed pigem kompromissile, taandud oma seisukohtade kaitsmisest meeldiva õhkkonna nimel.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Teed mõnuga tööd, kus peab paljudega kontakteeruma, infot jagama või koguma. Küllap õpid mõndagi uut, ent see pole raamatutarkus – teadmised tulevad suhtluse kaudu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kuigi ajahetk võib tekitada tugevat sisemist pinget, leiad tõenäoliselt õiged kanalid selle pinge maandamiseks ja erimeelsuste rahulikuks lahendamiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Paned suurt rõhku välimusele, naudid seltskonnas säramist. Hoidu rahaga kergekäeliselt ümber käimast. Kui praegu kõigile välja teed, on sul peagi näpud põhjas.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Energiat on palju, mõelda suudad loogiliselt, laskmata emotsioonidel end liigselt segada. Sul tuleb enese eest seista, tee seda süsteemselt, kaasates inimesi, kellel on mõjujõudu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vanemad või teised lähisugulased võivad miskitmoodi sinu rahalist olukorda mõjutada. Sul tuleb teha tähtsaid otsuseid, ent sa ei saa neid teha iseseisvalt.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ootamatult võid kohtuda kellegagi, kes sul põlved nõrgaks võtab ja su elule uued sihid annab. Hoidu hetkeemotsiooni ajel sildade põletamisest, välkkiirete otsuste tegemisest.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Kui targalt tegutsed, kroonib sind uuel eluaastal edu nii karjääri kui suhete vallas. Võimalused on avarad, nende õigesti kasutamiseks läheb vaja nutikust. Sul on rivaale, kui üritad neid toore jõuga seljatada, toob see pigem paksu pahandust kui edu. Ole kaval ja kannatlik!