Ivo LinnaFoto: Robin Roots
Tele
9. veebruar 2020, 12:26

Ivo Linna sai Venemaalt kirja: ma tahan teiega last saada! (52)

Laulja Ivo Linna rääkis ETV saates "Hommik Anuga", kuidas kunagi saadeti talle Venemaalt kiri, kus fänn oli otsustanud, et tema tahab eestlasega last saada. "No õnneks see plaan ei läinud täide," muigas Linna aastaid hiljem.

Koos paljude meesartistidega naistepäeva tuurile suunduv Linna tunnistas kadedust, kui peab kuulama, kuidas tema noorematel kolleegidel on erinevaid kogemusi vahvate fännitaridega. Kuid siiski on staaril oma karjääri jooksul tulnud ette nii mõnigi huvitav vahejuhtum.

"No olnud igasuguseid asju muidugi. Vanasti, kui saadeti kirju, ja meil oli ju mõnikord rõõm esineda Kesktelevisioonis 70ndatel. Ma ei ole kunagi Vladivostokis käinud, sinna ma ei jõudnud, aga tuli Eesti Filharmooniasse kiri," meenutas ta.

Ivo jagas lugu, kuidas kirja oli saatnud üks Vladivostokist pärit neiu, kes oli juurde pannud ka oma pildi. "Seal oli selgesõnaline, ma ei nimetaks seda ähvarduseks, aga plaan oli tal välja mõeldud. Ütles, et nägin teid Kesktelevisioonist ja olen otsustanud: teiega tahan saada last!"