Mattias Naan ja Kristel AaslaidFoto: Erlend Štaub
Inimesed
8. veebruar 2020, 11:54

Kristel Aaslaid suhtest Mattias Naaniga: veel ootan, et käsi sõrmuse võrra raskemaks läheks (35)

Näitleja ja laulja Kristel Aaslaid tunnistas Vikerraadio saates "Owe Peterselli show", et kuigi on ta oma koomikust elukaaslase Mattias Naaniga juba neli aastat koos olnud, siis pulmakellad veel ei helise.

"Selleks peab käsi natukene raskemaks minema sõrmuse võrra, aga seda ma veel ootan. Aga eks need asjad juhtuvad siis, kui need juhtuma peavad. Ma vahepeal viskan seda, et huvitav, millal see sõrmus ka tuleb, käsi on kuidagi nii kerge - ja ei tule, mina ei tea, mis ma tegema pean," naeris Aaslaid.

Aaslaid hindab suhtes Naaniga enim, et neil puudub omavahel armukadedus. "Ma ei kujutaks ette, kui ma peaks proovist minema punkt kell 9 ära, sest bändimehed on ju ümber," selgitas näitleja, et selline piiramine ainult lükkab teist eemale.

"Me suudame tõsiselt ka olla. Meie lemmikasi on filmide ja sarjade vaatamine diivanil lebos," tõdes naine, et kuigi koomikutena saab tema ja Mattiase kodus palju nalja, siis tegelikult hindavad nad hoopis diivanil vedelemist. 

Laulja tunnistas, et on olnud suure osa oma elust sügavas augus ja nutnud netikommentaaride pärast, kus tema välimus kriitikat saab. "Vaatasin peeglisse ja mõtlesin, miks mina ei või olla selline nagu tema või tema. Miks mulle sellised kaardid kätte mängiti? Pluss käisin ka end kiusamas kommentaariumis, et näha, mis nad siis ütlevad - ja ongi nii. Ma olen nutnud tunde sellepärast," rääkis Aaslaid ning lisas, et ühel hetkel sai ta aru, et ta ei peagi olema nagu teised.