Foto: Pixabay.com
Müstika
8. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 9. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vaist on hea, haistad oma võimalusi rahaasjus. Seejuures ei tohi aga kahtlema ja kõhklema jääda, tuleb kiiresti tegutseda – muidu võimalused lähevad mööda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära lase pessimistlikel meeleoludel enda üle võimust võtta. Praegune aeg ei soosi tegemisi, millega tahad kiiresti tulemuseni jõuda. Tuleb liikuda aeglases tempos.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ambitsioonikalt edasi püüeldes pead koguaeg arvestama, et kõigile ei pruugi sinu tegevus meeldida, võimalik, et keegi on salamisi sinu vastu pöördunud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et keegi üritab sind ära kasutada selleks, et pääseda ligi infole, mida valdad. Kui sa ennast ei kontrolli, võid pahaaimamatult midagi välja lobiseda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Loominguline tegevus edeneb kenasti, küllap on õhus ka üksjagu romantikat. Näed armsama juures eeskätt positiivseid omadusi, mõtled neid veel juurdegi.

Neitsi
23. august – 22. september

Isiklike suhete arendamine läheb üle kivide ja kändude. See teeb haiget, tahaksid pingutada, et olukorda paremaks muuta, kuid mõistlik oleks oodata paremaid aegu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinuni jõuab igasugust informatsiooni. See, kas suudad seda enda kasuks ära kasutada, sõltub paljuski su enda tähelepanelikkusest ja süvenemissuutlikkusest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kiirustada pole mõtet, ennast killustades sa häid tulemusi ei saavuta. Tee seda, mis on sinu jaoks kõige tähtsam, tee pühendunult, süvenenult ja suure hoolega.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sisemine pinge kasvab. Oled kuidagi väga kindel kõiges, mida arvad ja usud. Sulle tundub loomulik, et sul on õigus, proovid oma tõde ka teistele peale suruda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Elad pigem unistuste maailmas, sest seal saad inimesele, keda sa väga hästi ei tunne, mõelda juurde just selliseid iseloomuomadusi, nagu sulle kõige rohkem meeldib.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Leiad end mõtlemast inimese peale, kellega sul on küll mitme aasta jooksul kokkupuuteid olnud, kuid kelle sümpaatsuse enda jaoks alles mõni aeg tagasi avastasid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on praegu tunduvalt parem, kui oled eemal kohtadest, millega sind seovad mingisugused kohustused. Niisiis on targem minna kellelegi külla või ära sõita.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Täiskuuga algab tähendusrikas aastaring su elus. Võimalik on teha suuri muudatusi, alustada midagi uut. Aeg annab häid võimalusi äri vallas, kindlasti tuleb tegeleda ka enesearendamisega. Kui oled püsisuhtes, tuleb kaasat tublisti toetada. Väldi ekstreemsusi, ole ettevaatlik liikluses.