Foto: Pixabay.com
Müstika
7. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 8. veebruar  (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tulevikuperspektiivi näed selgelt. Niisama tarkade mõtete mõlgutamine on aga puhas ajaraiskamine – käised tuleb üles käärida ja tegevusse asuda!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oskad mõtteid selgelt ja veenvalt sõnadesse panna. Tunned vajadust oma ideid laiemalt tutvustada, teistelegi näidata, milliseid perspektiive näed.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Inimene, kes esmapilgul ehk ebahuvitav tundus, köidab üha rohkem su tähelepanu. Oled arvanud, et tead maailma asjadest nii mõndagi, kuid nüüd tunned end ebakindlalt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Suhted vastassooga on põnevad. Siiski ei tasuks muutuda liiga enesekindlaks – hea vaist ning oskus inimeste varjatud motiive läbi näha ei ole su tugevaimaid küljed.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võimalikud on uued kohtumised ja kiire suhete areng, kusjuures pole välistatud, et kiirelt ja tormakalt alanud suhe pikaks ajaks püsima jääb ja õnnelikuks kujuneb.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa ei saa täpselt aru, mida saada tahad. Tunded on küll intensiivsed, kuid need on pidevas muutumises. Eelistad õhulossides elamist mööda kindlat maad kulgemisele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõtted liiguvad ikka armastuse radu. Oled ka seksuaalselt avatud, ehk üllatab sind ennastki, kui vabameelselt ja loovalt praegu seksi teemale lähened.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Info liikumine ei ole kuigivõrd süsteemne. Juhuslikult kõrvu jõudvad kuulujutud mõjutavad su meeleolu liigagi palju, ehkki need ei pruugi kaugeltki täit tõtt sisaldada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Nüüd võid oma armusuhte uuele tasandile viia, hingelist lähedust süvendada. Selleks pead targalt tegutsema, andma teisele inimesele kindlustunnet selleks, et ta end avada julgeks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tugevad tunded annavad sulle energiat ja elujõudu. Kui sa oma armusuhete seisuga rahul ei ole, kasuta võimalusi suhete parandamiseks ja arendamiseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mängumaa on küllaltki avar, saad ise valida, milliseid käike teha. Aja jooksul olukord muutub, paari nädala pärast võid niisugustest võimalustest ainult unistada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui tead, millal tegutsesid õigesti ja milliseid kunagi tehtud vigu on otstarbekas vältida, saad olukorraga edukalt hakkama. Vastupidisel juhul on oht korrata vanu vigu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Täiskuuga algav aastaring on tähendusrikas ning seab tähelepanu alla suhete teema. Võimalik, et algab eriline, abieluni viiv armulugu. Ole valmis armastust jagama, siis saad seda küllaga ka ise. Õpi teisi inimesi tundma tasapisi, esimesest pilgust usaldada ei tohi ka kõige sümpaatsemat olevust.