Üllar SaaremäeFoto: Martin Ahven
Film
7. veebruar 2020, 16:26

Üllar Saaremäe poja rollist „Talves“: kõrgenenud temperatuur oli nii kinosaali sisenedes kui ka esimestel filmiminutitel

Mõne päeva eest esilinastunud filmis "Talve" astub üles ka Üllar Saaremäe poeg Karl Robert. "Minu silmad olid poole suuremad kui temal endal," meenutab Üllar hetke, kui sai teada, et poeg selles linateoses osaleb.

"Vapustust õnneks ei tulnud, aga teatud kõrgenenud temperatuur oli tõesti nii kinosaali sisenedes kui ka esimestel filmiminutitel. Edasi jooksis see juba väga loomulikult ja ma ei vaadanud teda enam kui oma poega, kuidas ta täpselt ühel või teisel hetkel kohanduda on osanud või kui täpselt ta režissööri märkusi järginud on," räägib Saaremäe "Vikerhommikus", et keskendus pigem filmile kui pojale.

Üllar ütleb, et sai poja rollist teada möödaminnes, kui Karl Robert mainis, et sai pakkumise osaleda ühes filmis. "Minu silmad olid poole suuremad kui temal endal. Tema võttis seda kui toredat tööpakkumist ja noore näitlejana lahedat suveveetmist. Minul jooksis kogu see slepp kuklast läbi, kes kõik eelmistes filmides on olnud. Tegemist on legendiga, kui ühel teosel saavad kõik osad üles võetud."