Pamela Anderson ja Jon Peters, kes enne produtsendikarjääri töötas juuksurina. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
9. veebruar 2020, 10:00

Pammy viies abielu oli algusest peale hukule määratud (6)

Pamela Anderson teatas jaanuaris oma fännide üllatuseks, et on abiellunud filmiprodutsent Jon Petersiga. Kuid nende abielu kestis vaid 12 päeva.

Endine "Rannavalve" täht (52) ja Hollywoodi tipp-produtsent (74) olid enam kui 30 aastat tagasi kohtamas käinud, kuid toona ei tulnud suhtest midagi välja. Kuid eelmise aasta lõpus kohtusid nad taas ning armuleek lõi pööraselt lõõmama. Paraku pääses Pammy ja Joni liit Hollywoodi lühimate abielude edetabelisse.

Sõprade sõnul polnud sellest abielust midagi head loota. Pamela olnud hingeliselt ülimalt haavatavas seisus. Kosjad võtnud Playboy sekspomm vastu pärast kuupikkust vaimset puhastust Indias. 

"Pamela ei tegutse samal lainepikkusel mis teised inimesed," kirjeldab keegi sõber New York Posti veergudel Andersoni hingeelu. "Tal on tohutult suur süda ja ta armastab vägevalt, kiiresti ja kõvasti. Ta tuli reisilt ja Jon ütles: "Ma armastan, abiellume." Ja Pamela ütles: "Olgu.""

 
 
 
View this post on Instagram

I’m not here, to be what others want me to be ... 🌸

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Sõbra sõnul polnud Anderson abieluettepanekut saades uue kallimaga kolme päevagi koos olnud. Vaid kaks päeva pärast pulmi mõistis Pamela, et oli teinud kohutava vea. "Jon on võimukas ja kuulsuse järele hull," väidab New York Posti allikas. Pamela tahtnud rahaliselt sõltumatuks jääda, Jon aga hakanud kohemaid tema filmikarjääri edendama. "Jon andis Pammyle oma filmis rolli, kuigi Pammy seda ei tahtnudki."