Bobbi Kristina Brown ja Nick GordonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
7. veebruar 2020, 09:43

Selgus Whitney Houstoni tütre elukaaslase surma põhjus

Whitney Houstoni tütre Bobbi Kristina Browni surmas süüdistatud Nick Gordon leiti 1. jaanuaril elutuna. Nüüd selgub, mis 30aastasele Nickile saatuslikuks sai.

Gordon suri Orlando haiglas, kuhu kiirabi oli ta toimetanud hotellitoast. DailyMail.com selgitas välja, et kauane heroiinipruukija Gordon oli öö otsa ühe naissõbraga pidutsenud. Too kutsuski Nickile kiirabi, kuid lahkus enne parameedikute saabumist.

Florida koroner välistas surma põhjusena trauma ja haigused ning langetas otsuse: Gordoni tappis heroiinimürgitus. Selgub, et Nicki oli varemgi üledoosi saanud, kuid elustatud. Tema organismist leiti mitmeid aineid, sealhulgas morfiini, kanget rahustit midasolaami ning naloksooni, mida tavaliselt antakse üledoosiohvritele heroiini mõju tasakaalustamiseks.

Whitney Houstoni ja Bobby Browni tütar Bobbi Kristina suri 2015. aasta suvel 22 aasta vanusena. Jaanuaris oli ta leitud enda ja Gordoni ühise kodu vannist meelemärkuseta ja teadvusele ta ei tulnudki. Samasugustel asjaoludel - vannis ja uimastite mõju all - oli mõni aasta varem 48 aasta vanuses surnud Whitney Houston, kes oli Gordoni aastaid varem ebaametliku kasulapsena oma majja võtnud. 

Neiu omaksed kaebasid Nicki kohtusse, väites, et noormees oli Bobbi Kristinat kokaiini- ja alkoholiuimas peksnud. Veel väitsid omaksed, et elukaaslane oli neiule jootnud mürgikokteili, mille tagajärjel too teadvuse kaotas.

Kolm aastat tagasi leidis kohus, et Bobbi Kristina surmas oli süüdi Gordon. Ta sai korralduse maksta neiu omastele 36 miljonit dollarit.