Foto: Pixabay.com
Müstika
6. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 7. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled tähelepanu keskpunktis, sinult oodatakse palju. Samas on tegevusvabadus üsnagi piiratud. Ka ei pruugi sa maailma asju just selges valguses näha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Energiat ja tegutsemisjulgust jagub, sul on võimalus ellu viia ammu soovitud muudatused. Selle eelduseks on aga sisemise tasakaalu ja heade suhete säilitamine.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled heatujuline ja energiline, tunned rõõmu tegutsemisest. Oma entusiasmiga oskad teisigi kaasa haarata, hea meelega organiseerid nendegi tegevust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled uudishimulik ja õppimisvõimeline, suudad mõista enda ümber toimuvat. Maailmapilt avardub, märkad sedagi, mis varem kahe silma vahele jäi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled nüüd ehk natuke laisavõitu, tahad pigem puhata ja mängida kui tõsiste asjadega tegeleda. Kui saaksid, veedaksid kogu aja meeldivate inimeste keskel lõbusas seltskonnas.

Neitsi
23. august – 22. september

On oluline omada kindlaid plaane. Kui tegevust planeerid, õnnestub sul vajalikud asjad ka ära teha, niisama kulgedes aga muutub su tegevus kaootiliseks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Lähed justkui uuele ringile – need rõõmud ja mured, mis praegu esile kerkivad, on su elu juba varemgi mõjutanud. Ei ole võimalik kõike muuta, nii mõnigi asi sõltub teistest inimestest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Energiat on palju, saad hakkama ka väga raske tööga. Nüüd õnnestuvad sellised tegevused, kus tuleb end kokku võtta ja kõik jõuvarud korraga mängu panna.

Ambur
22. november – 21. detsember

Töistes ettevõtmistes tasub aktiivsust üles näidata. Ei piisa, et ülesandeid kohusetundlikult täidad, vaja on tegutseda nii, et ka ülemused su tublidust märkaksid.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Rahaasjus tuleb ettevaatlik olla. Oled tegutsemislusti täis, aga mõistlikum on hoogu pidurdada. Ära hakka ellu viima ideid, mille üle ei ole asjatundjatega nõu peetud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul avaneb võimalus tõestada, et oled mingis valdkonnas teistest parem. Küllap tuleb sul pingutada, aga oled küllalt nutikas, et selleks pingutuseks õigesti valmistuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled asjaajamises edukas, sest suudad endast meeldiva ja usaldusväärse mulje jätta. Tabad vaistlikult, mida teha selleks, et nõrku külgi varjata ja tugevaid esile tuua.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uus aastaring toob üllatusi ja ootamatuid võimalusi. Olukorrad muutuvad , sul tuleb olla paindlik, võtta elu kui seiklust ning kiiresti kohaneda. Rahaasjus võib tekkida erilisi võimalusi kiireks eduks, ent välistatud pole ka kaotused. Väldi impulsiivset käitumist, mõistus olgu tugevam kui emotsioonid.