TygaFoto: Reuters/Scanpix
Saund
6. veebruar 2020, 16:03

Räpisensatsioon Tyga esineb juulis Eestis

5. juulil esineb Tallinna lauluväljakul suurejoonelise sõuga viimase kümnendi kuumimaid hip-hopi artiste Tyga. Nii muusika kui ka eraeluga kuulsust kogunud staari teab eesti kuulaja eelkõige hittide “Loco Contigo”, “Ayy Macarena” ja “Go Loco” järgi.

Maailma tippfestivalide oodatud peaesineja Tyga astub Eestimaa pinnale esmakordselt. Tema viimane kauamängiv “Legendary” (2019) on saavutanud plaatinumplaadi staatuse, selle esihitt “Taste” on viiekordne plaatinum ning seda on kuulatud Spotifys 800 miljonit korda.

Tyga uus töötlus hitist “Macarena” on aga algatanud sotsiaalmeedias uue väljakutse, kus noored üle maailma jagavad märksõnaga #macarenachallenge loost nähtud tantsuliigutusi. #macarenachallenge on kogunud enam kui 11 000 postitust.

Oma muusikalise karjääri jooksul on artist teinud koostööd suurnimedega nagu Drake, Nicki Minaji, Wiz Khalifa, Chris Brown, Kanye West jpt.  Nõutud staar on olnud muu hulgas peaesineja festivalidel Rolling Loud, Blockfest, ja Wireless. Sel aastal astub Tyga üles 200 000 külastajaga Serbia festivalil EXIT.

Tyga on pidev tabloidide lemmik, aga ka räpistaarile kohaselt üliglamuurse elustiili ja arvukate suhete tõttu maailma ihaldamatute naistega. Räppar reisib eralennukitega, omab miljonite väärtuses ehteid ja tema garaažist võib leida nii Bugatti Veironi kui edevaid Lamborginisid. Tabloidid ja fashionistad jälgivad pingsalt mehe rõivastusstiili nii tänaval kui laval - Tyga riidekapist võib leida näiteks arvukalt bespoke riideid, Louis Vuittoni kui ka 100 000 dollarit väärt tossukollektsiooni.

Tyga on olnud tihedalt seotud kurioosse Kardashiani klanniga, astudes üles ka seriaalis “Keeping up with the Kardashians”. Mees on elanud koos hip-hopi staari Blac Chinaga, kellega neil on ühine laps. Suhte purunedes leidis mees ühise keele noorima Kardashiani õe Kyliega, Blac China aga pani leivad ühte kappi Kimi venna Rob Kardashiangia. Tänaseks on mõlemad suhted purunenud ning Tygat on nähtud arvukate uute kaunitaridega.

Piletid on müügil Piletilevis. Sõbrapäeva puhul on 17. veebruarini piletihind 24 eurot. 18. veebruarist maksavad piletid 39 eurot.