Lauren Marie Young kolmapäeval Manhattani kohtumajast lahkumas. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
6. veebruar 2020, 11:30

„Harvey peenis oli otsekui külge õmmeldud ja munandeid polnudki.“ (9)

Harvey Weinsteini kohtuprotsess võtab tuure üles: üks tunnistaja kirjeldas üksikasjalikult filmimoguli deformeerunud suguelundeid, vandekohtule näidati ka fotosid.

Kolmapäeval astus Manhattani kohtus tunnistajapulti modell Lauren Marie Young (30) – Daily Maili teatel kuues ja viimane süüdistaja. Youngi sõnul onaneeris Weinstein tema ees 2013. aasta veebruaris Beverly Hillsi hotellinumbri vannitoas ning käperdas teda rinnast. Noor naine oli saabunud hotellinumbrisse oma stsenaariumist rääkima, ent Weinstein hakkas teda ahistama.

Young kirjeldas pisarsilmi, kuidas Weinsteini sõbranna, Mehhiko modell Claudia Salinas oli vannitoa ukse sulgenud, nii et tema, Lauren Marie, jäi tippprodutsendi juurde lõksu. 

Youngi sõnul nägi filmituusa suguti jälk välja. "Jäi mulje, et see on ära lõigatud ja tagasi külge õmmeldud. See polnud tavaline ümberlõikamisarm. See nägi ebanormaalne välja ja ma mäletan, et märkasin seda, ja munandeid ma ei märganud. Nägin ainult sugutit."

Harvey Weinstein kolmapäeval Manhattani kohtumajast lahkumas. Foto: AP/Scanpix

Ka eelmine tunnistaja Jessica Mann oli kinnitanud, et Weinsteini suguelundid on moondunud ning et tal pole munandeid. Manni hinnangul paistis filmimogul olevat hermafrodiit. Teisipäeval näidati vandekohtule Manni jutu kinnituseks Weinsteini alastifotosid. Veel demonstreeriti kohtu ees valget pitskleiti, mida Young enda sõnul kallaletungiööl kandis. Võimalik, et see saadetakse DNA-analüüsiks Los Angelesse, kus intsident aset leidis ning kus Weinstein on samuti kohtu all.