Mel B ja Stephen Belafonte 2014. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
6. veebruar 2020, 10:30

Eksmees tahab Mel B-lt tütart ära võtta

Spice Girlsi lauljatar Melanie Brown ehk Mel B peab Iltalehti teatel kohtuvõitlust oma eksabikaasaga, kes tahab saada nende tütre ainuhooldajaks.

Meli kolmest tütrest noorima, kaheksa-aastase Madisoni hooldusõigus jaguneb praegu tema ema ja isa vahel pooleks. Kuid Meli eksmees Stephen Belafonte nõuab last endale, väites, et lauljatar on pärast abielulahutust Madisoni täiesti hüljanud. 

Spice Girlsi täht kolis pärast kümme aastat kestnud abielu purunemist ja pikka lahutusprotsessi Ameerikast oma sünnimaale Ühendkuningriiki. Belafonte väidab, et on aastatel 2018 ja 2019 Madisoni eest enam-vähem üksi hoolt kandnud. Mullu detsembris taotles Mel kohtult luba tuua tüdruk jõuludeks Suurbritanniasse. Kuid Belafonte omalt poolt nõudis, et Madison jääks tema juurde USAsse. USA kohus rahuldas isa palve. 

Ka Mel on andnud sisse avalduse tütre ainuhooldajaks saada. Ta ütleb, et pole USAs tööd leidnud ning peab seetõttu Ühendkuningriigis elama. "Ma ei soovi jõuluks muud kui seda, et mu noorim tütar minu juurde Leedsi elama tuleks," teatas ta enne jõule. 

Mõlemad ekskaasad on kinnitanud, et ei teeks ainuhooldajaks saades teisele tütrega kohtumiseks takistusi.