Shannen mullu augustis, mil ta sai juba vargsi vähiravi. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. veebruar 2020, 09:30

Kindlustusfirma süüdistab vähihaiget Shannen Dohertyt pettuses

Omaaegse noortesarja "Beverly Hills, 90210" täht Shannen Doherty tunnistas sel nädalal tohutut südamevalu: 2015. aastal diagnoositud rinnavähk on tagasi ning juba neljandas staadiumis. Raskel ajal on näitlejannal käsil teinegi võitlus.

Doherty rääkis lõppstaadiumis vähist USA telesaates "Good Morning", öeldes, et tema haigus oleks nagunii kohe avalikuks tulnud. Iltalehti teatel viitas näitlejanna oma võitlusele kindlustusfirmaga, mille dokumentatsiooniga saavad peatselt kõik tutvuda. Seal on kirjas ka Shanneni vähi naasmine.

Konflikti kindlustusfirmaga State Farm vallandas Doherty väide, et tema kodumaja sai 2018. aastal California metsapõlenguis kahjustada – kahjustused olnud nii suured, et hoone tuleb uuesti üles ehitada. Selleks taotleb Doherty kindlustusfirmalt 2,7 miljonit dollari. Kuid kindlustusfirma keeldub ehitusraha maksmast. State Farmi väitel ei saanud hoone konstruktsioon põlengus kahjustada. Firma on maksnud Dohertyle välja juba miljon dollarit tulekahjukahjustuste remontimiseks, maja puhastamiseks ning ajutise kodu üürimiseks. State Farmi hinnang on karm: näitlejanna apelleerib lisaraha mangumisel oma raskele haigusele, väites, et tal on vähi ja kroonilise obstruktiivse kopsuhaiguse tõttu võimatu majas elada. 

Shanneni advokaadi väitel on tema kliendi ainus soov veeta järelejäänud eluaastad omaenda kodus.