Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
5. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 6. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimalik, et sa ei saa täpselt aru, mida sinult tööl nõutakse ja teed seetõttu midagi valesti. Sinu kõrval on inimesi, kes oskavad sind aidata, ära pelga nõu küsida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Segaseid suhteid pole mõtet klaarima hakata – teisel seisukohal olevat inimest on pea võimatu mõista, üritus asja selgeks rääkida teeb olukorra veel hullemaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahalised tehingud jäta praegu tegemata. Võid oma võimalusi selles vallas tublisti üle hinnata või osta midagi märksa kõrgema hinnaga, kui asi tegelikult väärt on.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind tuleb täna ettevaatlikkusele manitseda. Liigu rahulikus tempos, kaalu iga oma sammu. Tee seda, mida hästi oskad, ära ürita uusi jahimaid vallutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunned end paremini, kui saad oma aega ja tegevust ise planeerida. Päevakavast on keeruline kinni pidada, tahad tegutseda sisetunde järgi, mitte kellegi ettekirjutuste kohaselt.

Neitsi
23. august – 22. september

Proovi leida võimalusi tegelemaks just sellega, mis sulle rõõmu teeb. Need tegevused, mis emotsionaalset rahuldust ei paku, ei pruugi eriti õnnestuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tasub rõhku panna tagala kindlustamisele. Saad rahulikult tegutseda siis, kui tunned, et sul on olemas usaldusväärne meeskond, kes sind ka raskes olukorras on valmis toetama.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Praegu on sul kerge sisemiselt tasakaalus püsida. Näed maailma niisugusena, nagu see on; võtad kaasinimesi sellistena, nagu nad on ega põe mõttetute asjade pärast.

Ambur
22. november – 21. detsember

Muidugi on hea, kui et sul on valikuvõimalus, aga mõnes mõttes teeb see olukorra keeruliseks. Mida rohkem valikuid, seda suurem on ka võimalus eksida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled ambitsioonikas, tahad ennast maksma panna. Võimu haaramine ja konkurentidele koha kätte näitamine võib sinu jaoks kujuneda kinnisideeks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üks on see, mis tegelikult toimub, teine aga see, kuidas sa olukorda tõlgendad. Karta on, et mingeid aspekte tähtsustad sa üle, jättes teised – võimalik, et olulised asjaolud – märkamata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea oleks äraootaval seisukohal püsida, aga karta on, et seda võimalust sulle kas ei anta või ei oska sa seda kasutada, sest sisemine tung sunnib tegevusse tormama.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastaringil võib tekkida soov teadlikumalt ja sügavuti endasse vaadata, ka alateadlikke mõjusid avastada ja analüüsida. Teemad, mis sind kunagi kõnetasid, võivad ellu tagasi tulla. Pingelistel päevadel leia võimalus „aur välja lasta“. Endasse surutud emotsioonid võivad tervisele kahju teha.