Printsess Beatrice koos oma peigmehega. Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
5. veebruar 2020, 15:30

Printsess Beatrice pidi isa skandaali tõttu pulmad jälle edasi lükkama

Prints Andrew' vanem tütar printsess Beatrice on Daily Maili andmeil lükanud pulmad juba teist korda edasi, põhjuseks isa ümbritsev furoor.

Prints Andrew taandus novembris kuningliku pere liikme ametikohustustest, kuna teda süüdistatakse seksuaalvahekordades Jeffrey Epsteini 17aastase seksiorjaga ja sõpruses seksivõrgustikku pidanud Epsteiniga. Prints ise on seksisüüdistust kategooriliselt eitanud, kuid nii tema kui ka kuningakoja maine on skandaalis rängalt kahjustada saanud.

Kahju on kannatanud ka printsess Beatrice (31), kes kihlus sügisel kinnisvaraärimees Edo Mapelli Mozziga. Algselt oli kavas pulmi pidada Windsori lossis, mille kabelis abiellus Beatrice'i noorem õde Eugenie. Prints Andrew' skandaali tõttu ei nõustunud kuninganna Elizabeth II lapselapse pulmakuupäeva kinnitama. Siis peeti targemaks korraldada printsessi ja multimiljonäri laulatus kuningakoja traditsiooniliste sõjaväeüksuste kabelis St James Parkis – kuid see muutus võimatuks, kui ametikohustest taandunud Andrew katkestas ka oma sõjaväelised sidemed.

Nüüd väidavad Daily Maili insaiderid, et printsess Beatrice abiellub 29. mail. Pulmapidu leiab aset Londonis Buckinghami palees, kuid laulatuspaika pole veel kinnitatud.

Printsess Beatrice ilmus Mapelli Mozziga esmakordselt avalikkuse ette märtsis National Portrait Gallery galal. Mail on Sunday andmeil oli armulugu alguse saanud pool aastat varem Beatrice'i õe Eugenie pulmas. Beatrice ja Edoardo olid küll juba lastena kohtunud, kuid oktoobrikuisel pulmapeol süttis nende vahel armuleek. Mozzi oli siis veel kihlatud oma kauase partneri, eduka Hiina-Ameerika arhitekti Dara Huangiga.