"Rannamaja: raju reede"Foto: Kuvatõmmis
Tele
5. veebruar 2020, 13:51

„Rannamaja: raju reede“ uue osalise voodipartnerite arv šokeerib Seidit, Adat ja Merylini (15)

Tõsieluseriaali „Rannamaja: raju reede“ 6. episoodis otsivad meie staar-kosjamoorid kaaslast 20aastasele Aleksandrale, kes on juba kaks aastat vallaline olnud. „Rannamaja“ tüdrukud olid pahviks löödud, kui neiu tunnistas, et on olnud seksuaalsuhtes 25–30 mehega. Samuti paljastas Aleksandra, et tal oli eelmisel kevadel afäär ajateenijaga, keda ootas kodus oma naine.

Aleksandra on aus, julge ja silmapaistev neiu Tallinna lähistelt, kes ootab kaaslaselt samasuguseid väärtusi. „Ma ei teagi enam, mis mu „tüüp“ on, mul on lihtsalt hästi kiiresti meest vaja,“ ütleb neiu, kes on enda sõnul juba kaks aastat üksi olnud.

Samas üks pikemalt hõõguv romanss on Aleksandral selle aja jooksul siiski olnud. „Mul üks noormees on küll… nagu selles mõttes, et me pole koos, ta on mu esimene armastus, ma siiamaani saan sellest üle. Ta oli Eestis kaitseväes, saime kevadel tuttavaks. See kõik oli vastastikune, aga ta ei ela Eestis ja… ta ei ole vallaline!“ paljastas tütarlaps Rannamaja-neiudele. Ada tegi seejärel televaatajatele pöördumise: „Kui keegi tunneb enda mehe praegu selles jutus ära, siis tea, et su mees petab sind!“

Seidi teatas, et tema saab oma suhted ühe käe peal üles lugeda. „Ma saan kahe,“ lisas Ada, kes enda sõnul kaotas süütuse alles 20aastasena.

„Palju oled saavutanud selle (5 aasta) jooksul!“ nähvas Merylin, kellel on Adaga kana kitkuda. Merylin tunnistas Go3-le, et suhtleb Seidiga ka pärast saatesarja lõppemist, aga Adaga ei saa enam üldse läbi.

Kuidas Ada ja Merylini tüli edasi läks, miks tundus Aleksandrale, et klubis oli justkui vangla avatud uste päev, ja kas Haapsalu ööklubist õnnestus tüdrukutele kaaslased leida, seda näed SIIT