Foto: @archdigest/Instagram
Inimesed
5. veebruar 2020, 11:30

ÕÕVASTAV! Kimi ja Kanye minimalistlik kodu tekitab fännides õudu (2)

Ajakirja Architectural Digest kaanelugu on Kim Kardashiani ja Kanye Westi Los Angelese häärberist, kuid paljud fännid peavad kuulsa paari valgete võlvidega minimalistlikku kodu kõledaks, lagedaks ja lausa hirmuäratavaks.

"Siin saate veidi aimu meie minimalistlikust stiilist," kirjutas 39aastane Kardashian sotsiaalmeedias, tunnistades, et on alati unistanud Architectural Digesti kaane peale jõudmisest. Tema slaidisõu peale vallandus kriitiliste kommentaaride laine.  Paljud fännid ahhetasid: majas on neli last – kuidas on võimalik, et kõik nii puhas on? Kus on mänguasjad? "See on lihtsalt õudne," kommenteeris üks fänn. "Nii külm ja hirmuäratav."

Esiktütar Northi tuba on ainsana värviline – üleni roosa. Mõnigi fänn lõmpsib, et ainsana nõustuks ta elama seal. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Kanye on varem öelnud, et nende kodu peab sarnanema futuristliku Belgia kloostriga. Staaripaar värbas sisekujundajaks belglase Axel Vervoordti. Kuulu järgi maksis häärber 20 miljonit dollarit, aga remondile kulus teist sama palju. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Jõulude eel tekitas Kardashian poleemikat, demonstreerides ihuvärvi sametisse pakitud kinke. Mõni irvhammas võrdles neid lausa hullusärgiga.

Kim Kardashian pakkis kõik jõulukingid sametkangasse.