Justin Bieber 2009. aasta detsembris. Enda sõnul oli temast selleks ajaks saanud narkomaan. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
4. veebruar 2020, 16:59

ELUOHTLIK SÕLTUVUS: Bieber alustas 13aastaselt päeva kanepi ja tablettidega (3)

Justin Bieber paljastab oma uues YouTube'i sarjas, et tema uimastisõltuvussai hoo sisse juba lapsetähepõlves. Mõned aastad tagasi oli laulja eri narkootikume pruukides nii põhjas, et turvamehed käisid igal ööl tema pulssi katsumas.

Bieber (25) räägib oma sarjas "Justin Bieber: Seasons", et oli juba 13aastaselt narkomaan. "Inimesed ei tea, kui tõsine asi oli. Ärkasin hommikul üles ja hakkasin kohemaid tablette sööma ja kanepit kõhvima."

Mullu teatas Kanada staar, et võtab aja maha, keskendumaks sügavale juurdunud probleemide lahendamisele. Ta on varem rääkinud uimastite pruukimisest ja inimsuhete kuritarvitamisest, kuid otse kaamera ees tunnistab ta seda esmakordselt, märgib BBC News.

Justini sõnul kartis ta mustematel hetkedel, et sõltuvus viib ta hauda. Kui staar oli ecstasy't ja hallutsinogeenseid seeni pruukinud, käisid turvatiimi liikmed öö otsa tema pulssi katsumas, veendumaks, et ta on ikka elus. Bieber põhjendab kangematele narkootikumidele üleminekut kuulsuse survega. "Sirgusin üles kaamerate ees ja kõik oli avalik. Samas oli mul palju raha ja palju asju."

Bieber abiellus 2018. aastal modell Hailey Baldwiniga, kes ütleb dokfilmis: ta ei tahtnud Justiniga tegemist teha, kuni too polnud otsustanud kaineks hakata. 

Bieber näitab YouTube'i sarjas, kuidas ta kasutab stressi, ärevuse ja depressiooni leevendamiseks hapnikukambrit - ning kuidas teeb tihedat koostööd ajuhäirete spetsialistiga.