Foto: Pixabay
Müstika
4. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 5. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Üksildustunne teeb sulle haiget, tunned vajadust mingisse gruppi kuuluda, teistega ühiseid eesmärke omada. Soodne aeg sõprussuhete tihendamiseks ja arendamiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled tagasi oma igapäevaste probleemide keskel. Hommikul tunned end reipa ja energilisena, kuid päeva jooksul võib jõud raugeda seetõttu, et ka sinu võistlejad on aktiivsed.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Täna on sul võimalus näidata, milleks suuteline oled. See võib tähendada ka üsna ägedat avalikku vastasseisu, aga ära löö kõhklema, võitle enda õiguste ja heaolu eest!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Arvesta sellega, et kui sa hoiad olulist infot ainult enda teada, siis pead selle eest üksi vastutama, sest mitte kedagi pole võimalik kaasata vastutusse asjade eest, mida ta ei tea.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled täna verbaalselt võimekas, osava sõnaseadmise abil suudad saavutada peaaegu et kõike. Samas ei tähenda see, et võiksid hakata edasi pürgima valede abil – neil on ikka lühikesed jalad.

Neitsi
23. august – 22. september

Tahad, et võim oleks sinu käes. Enda ideed tunduvad sulle praegu ainuõiged olevat ja sa kipud neid teistelegi peale suruma. Tundub, et teised mõtlevad kuidagi valesti.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pead mõtlema praktilistele asjadele ja oma kaaslasi aitama, sest vastasel korral olete te kõik sunnitud millestki loobuma. See võiks teistes sinu suhtes trotsi tekitada ja seda sa lubada ei saa.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sulle tehakse päris kurjalt selgeks, et asjas, mille eest vastutad eeskätt sina, on midagi väga korrast ära. Et olukorda parandada, pead päris kõvasti pingutama.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ole ettevaatlik – sul on vähem infot, kui sa tegelikult vajaksid. Ei maksa jõulisi käike teha või olulisi otsuseid vastu võtta. Kuna sa ei tea kõiki asjaolusid, võid täbarasse olukorda sattuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sõprussuhetes võib tekkida lahkhelisid. Süütud möödarääkimised võivad mõjuda nii ärritavalt, et kisub sõnasõjaks, milles sõpra ülekohtuselt solvama kipud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Liigne enesekindlus ja optimism võib sind viia piiride ületamiseni, millest pikemas perspektiivis kahju sünnib. Jää oma tegevuses rangelt seaduse piiresse!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Eriti hommikupoolikul on oht asjadest valesti aru saada. Ole hoolikas olema info selekteerimisel – võid jätta olulise märkamata ja ebaolulist üle tähtsustada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Isiklikes suhetes vajad algaval eluaastaringil romantikat ja hellust, samas äriasjad nõuavad kiiret ja julget tegutsemist. Ehkki silmapiiril paistab terendavat suur edu, tuleb äritehingud väga hoolikalt läbi mõelda. Kipud olema liiga optimistlik, võid oma võimeid või kaaslaste usaldusväärsust üle hinnata.