Foto: Mailiis Ollino
Inimesed
4. veebruar 2020, 13:31

VIDEO | „Naabrist parema“ Jana avaldas sündiva lapse soo (2)

TV3 saate "Naabrist parem" võitjad Jana ja Siim-Sten teatasid jaanuari algul Facebookis, et nende perre on sündimas teine laps. Toona antud intervjuus pere veel ei teadnud keda oodata, kuid nüüd on see teada. 

Alles hiljaaegu olid mõlemad vanemad kindlad, et neil ei sünni teist last. Ent just tütar Mia Isabela (3) suutis neile pähe istutada mõtte, et ehk oleks aeg. Pikka plaanimist polnud – mõeldud-tehtud!

Beebit on oodata suve algul. Nii Janal, Siimul kui ka Mia Isabelal polnud vahet, kas tuleb poiss või tüdruk. Ainult nii palju, et kui sugu on teada, saab hakata vaikselt juba tuba sisustama ja riideid ostma ning niiviisi kulutusi pikema aja peale jaotada.

Uues blogipostituses räägib Jana veel lähemalt, et kes keda ootas. "Kui me Siimuga arutasime, kumb kumba ootaks, siis jõudsime järeldusele, et mõlemad oleme nii poisi kui ka tüdruku üle õnnelikud. Mia Isabela ei suutnud ka lõpuni välja ära otsustada, kas ta sooviks väikest venda või õde, korra oli üks ja teinekord teine," kirjutab Jana.

Siimu peres ja suguvõsas sündisid kõigil ainult poisid. Tema, elupõlise jalgpallurina, oli mõelnud, et kindlasti on tema see neetud, kes saab ainult tütreid. "Ma mäletan, et ta rääkis küll Miat oodates, et vahet ei ole kumb laps tuleb, aga kui ultrahelis meile öeldi, et on tüdruk, siis nägin tema näos väikest pettumust, kuna ta ei saagi ju väikest jalgpallurit kasvatada."

Loe täispikka blogipostitust siit ja vaata videost, kas pereisa saab oma väikese jalgpalluri.