Tšellist Silvia Ilves.Foto: Ruta Badina
Inimesed
4. veebruar 2020, 14:16

Lisatud Silvia Ilvese selgitus!

Silvia Ilves suhtest Paul Neitsoviga: mul pole kunagi olnud nii kehva voodipartnerit (237)

Vaid mõned kuud tagasi pakatasid muusikud Silvia Ilves ja Paul Neitsov rõõmust, et ühise musitseerimise kaudu on nad teineteist ka eraelus leidnud. Paar nädalat hiljem leidis kiirelt alanud kuum romanss ka sama kiire lõpu.

Silvia andis võimaluse oma Instagrami jälgijatel esitada talle küsimusi. "Võimalus küsida. Julged? Vastan avameelselt. Opportunity to ask anything (võimalus kõike küsida – toim.)!" kirjutas Ilves oma Instagram story postituses.

Fännid ei hoidnud end tagasi ning teemaks tuli Silvia endine kallim Paul Neitsov. Nelja lapse ema ei jätnud muidugi ka vastamata.

"Kogu austuse juures Pauli kui muusiku vastu, ma ütleks, et ta oli tore sõber. Hulljulge ja lahe, meil oli tore pulli teha, aga mehena ta ei kannatanud mind," räägib muusik, et nad lihtsalt ei sobinud. 

"Tüüp on suurtelt meestelt õppinud suured sõnad selgeks ning seepärast kestiski meie suhe kolm nädalat," tunnistab Silvia avameelselt, et suhe ei kestnud isegi mitte nii kaua. "Talle ei sobi vastutus, elab oma linnukese elu – suits, kohv, kitarr ja mingid naised ka kuskil. Me olime koos kuskil nädala, kui sain aru, et tüüp on liiga noor tõsisteks asjadeks."

"Mul pole kunagi olnud nii kehva voodipartnerit," vastas muusik küsimusele kuidas oli seks Pauliga. "Aga ta on kihvt inimesena ja see on kõige tähtsam."

Silvia ütleb Õhtulehele, et tahab Pauli ees vabandada, et oma avameelsete ütlemistega story's talle liiga tegi. "Muutusin story'des liiga avameelseks. Kui võimalik, võtaksin sõnad tagasi, kuid praegu ei oska ma olukorda paremini lappida, kui öelda, et Paul on fantastiline inimene. See, et meil suhte ajal füüsiliselt head klappi polnud, ei tähenda, et ma seetõttu temast lugu ei pea. Absurd. Antud hetkel võlgnen Paulile vabanduse," ütleb Silvia. 

"Paul on armas isiksus. Ta pole minust iial midagi negatiivset rääkinud, mistõttu hindan teda nüüd veelgi enam. Meil on aga laval suurepärane klapp ning loodan, et ta mu ilmselgelt liiga harjumatu avameelse vastuse pärast ei solvu. Igaühel on oma klapp ning see, et ta mulle ei sobinud, ei tähenda, et ta teistele ei sobiks."

Paul Neitsov ei soovinud Ilvese teravaid väljaütlemisi kommenteerida.

Küsimusele, kas Silvial on hetkel keegi, kellega suhteväliselt lähedust jagab või eelistab ta tsölibaati, vastab muusik, et tal on muidugi omad silmarõõmud. "Ma olen kirglik naine ja ma ei saa olla ilma... kellegi peale mõtlemata," naeratab naine kavalalt. Hetkene plaan on siiski see aasta vallaline olla. "Vaatab, kas õnnestub!"

Foto: Kuvatõmmis/Instagram

"Ma arvan, et ta ei tea, mis tähendab olla minuga. Paul muidugi ütleb, et ta on minusuguseid näinud, aga ta pole kunagi suhtes olnud lastega naisega. Ma ei taha oma lastele uut kasuisa, kelleks ta paratamatult saab, kui kunagi koos hakkame elama," ütles nelja lapse ema Silvia mullu Õhtulehele.