Rae Dawn Chong 1980. aastatel. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
4. veebruar 2020, 11:52

Näitlejanna: olin 15, kui Mick Jagger minuga magas (16)

Kurikuulsa naistemehe Mick Jaggeri arvukatest armulugudest on aastakümnete jooksul palju räägitud, kuid nüüd selgub midagi uut: 1977. aastal oli Rolling Stonesi legend vahekorras 15aastase tüdrukuga.

Daily Telegraphi teatel on tegu Ameerika koomiku Tommy Chongi tütre Rae Dawniga. Nüüdseks 58aastane kolm korda lahutatud vanaema tunnistas kunagist afääri Hollywood Reporteri intervjuus. 

Kui Dawnilt küsiti, kuidas ta sai rolli 1985. aasta filmis "Commando" - see on tema tuntuim ülesastumine -, rääkis ta, et oli olnud Jaggeri videos ("Just Another Night", 1985). "Minult küsiti, kust ma Micki tean, ja enne kui arugi sain, olin välja purtsatanud, et seksisin temaga 15aastaselt. See lihtsalt lipsas välja," seletas naine Mail on Sundayle. "Oh mind lobamokka! Pere ja sõbrad teadsid, aga ma pole seda varem laiemalt rääkinud."

Dawn toonitab, et Jagger tema vanust ei teadnud. 33aastasele rokkstaarile, kes toona oli abielus Bianca Jaggeriga, tutvustas tüdruk end New Yorgis oma sõbrannal külas olles. Tegu oli ansambli The Mamas and the Papas solisti John Phillipsi tütrega. "Mäletan, et mõtlesin: Mick on nii ilus. Tal olid sassis juuksed," rääkis Rae Dawn. Kui rokkar temalt küsis, on tal lähiajaks plaane, vastas tüdruk eitavalt. "Ta krahmas mul käest ja me hüppasime tema limusiini ja sõitsime joonelt stuudiosse. Stonesid olid seal, ise hoidsin tahaplaanile. Olin seal tunde. Siis jäin ööseks Micki korterisse. Ma teadsin küll, mida ma teen. Ma eksperimenteerisin Mickiga. Mul oli lõbus."

Järgmisel päeval käis Rae koos Mickiga taas salvestusstuudios, seejärel Fleetwood Maci kontserdil. Rokkar on tema mällu sööbinud suurepärase suudlejana. "Mu aju hinnangul polnud ta minust eriti palju vanem. Ta oli 33 ja noor ja imeilus, kihvti kehaga. Midagi halba ei juhtunud, kõik oli võrratu, täielik rock'n'roll. Ta ei sundinud mind tegema midagi sellist, mida ma ei tahtnud, aga edev oli ta küll, vaatas alati peeglisse."