Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 4. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Küllap jõuab sinuni huvitavat informatsiooni. Sa ei pruugi aga seda õigesti tõlgendada või siis on infomüra nii suur, et see, mis kõige tähtsam, jääb kahe silma vahele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kaks eripalgelist tahku sinus on kenasti tasakaalus. Nii kaine analüüs kui ka sügav sisetunne juhivad sind õigele teele. Rahaasjade ajamisel ole aga ettevaatlik.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõik ei saa vanaviisi jätkuda, pead oma senised plaanid ümber mängima. Seda tehes ole nõuandjate valikul ettevaatlik – iga heasoovlik inimene ei suuda väärt nõu anda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

On väljavaateid suhete arendamiseks, ent on asjaolusid, mida sa ei märka või lihtsalt ei taha märgata. Tänased õnnestumised ei taga edu pikas perspektiivis.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kõike ei ole võimalik kohe saada, tuleb oodata õiget aega. Kui oled kannatlik ja töökas, suudad oma saatust soovitud suunas kujundada.

Neitsi
23. august – 22. september

Fantaasia on hea, loominguline tegevus võib väga viljakas olla, ent tähtsate asjade otsustamiseks ja oluliste elumuutuste tegemiseks pole sa parimas vormis.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Praegu toimuvad sündmused võivad põhjustada psühholoogilist survet. Kahjulik on oma tundeid maha suruda, pinged endasse jätta. Leia viis, kuidas neid maandada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pole hea üksinda tähtsaid otsuseid vastu võtta. Su ümber on inimesed, kellega sul on ühised eesmärgid, suhtle nendega – peate üksteist vastastikku toetama ja aitama.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sinu õlgadel on üksjagu ülesandeid. Sul pole võimalik oma tegevust iseseisvalt planeerida, pead paljuski arvestama teistega. Hoia oma tervist ja ole ettevaatlik.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Vaevad oma pead rahateemaga. Sisemine rahutus ja soov rahaasju ümber korraldada on suur, ent kuna kaaslased kipuvad olema skeptilised, ei anna asju liikuma lükata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Selleks, et olulist infot saada, ei pea tingimata kursustel või koolitustel käima või tarkades raamatutes tuhnima, väga palju saad teada inimestega suhtlemise käigus.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üritad oma tulevikku kindlustamiseks uusi sissetulekuallikaid leida. Ära lähtu seejuures ainult rahalisest kasust – töid, mis küll sisse toovad, aga rõõmu ei paku, pole mõtet teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algav eluaastaring toob arenguvõimalusi töös ja äris. Sinu arvamust kuulatakse, suudad teisigi tegevusse meelitada. Suhete tasandil on olukord keerukam. Kui oled liig uhke ja ülbustki täis, võid mõne toreda inimese endast eemale peletada. Võib juhtuda miskit, mis kisub lahti vanad haavad.