Julian Lennon mullu septembris. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
3. veebruar 2020, 13:45

John Lennoni pojalt eemaldati pahaloomuline kasvaja

"Vabisen ikka veel sisimas," kirjeldab 56aastane Julian Lennon oma tundeid pärast pahaloomulise nahakasvaja eemaldamist.

The Beatlesi legendi John Lennoni vanem poeg rääkis kõmulehe The Sun veebiväljaandele, et tal on eluaeg peanahal sünnimärk olnud. Kuid Los Angelese nahaarst märkas selle juures midagi kahtlast. "Nüüd nägi see natuke teistmoodi välja ja tundus käe all teistmoodi."

Koeproovi võtmine näitas, et sünnimärk on pahaloomuline. Julianile tehti kiirkorras operatsioon. "Loodetavasti saime kõik vähirakud kätte, aga  sünnimärk saadetakse veel edasisse analüüsi, need vastused tulevad järgmisel nädalal," rääkis Julian Lennon. "Ma ei suuda oma tundeid kirjeldada: ühel hetkel rõõm, teisel hirm, et võin iga hetk surra. Vabisen veel ikka sisimas ... aga mu usk on tugev."

Juliani mure on seda suurem, et tema ema, John Lennoni esimene abikaasa Cynthia suri 2015. aastal 75 aasta vanuses vähki. 

1984. aastal palaga "Too Late for Goodbyes" edetabeleis figureerinud Julian ärgitab fänne regulaarselt oma tervist kontrollima ning tänab oma nahaarsti Tess Mauriciot. "Jään Teie ees alati tänuvõlglaseks."