Amber Heard ja Johnny DeppFoto: AP/Scanpix
Inimesed
3. veebruar 2020, 12:39

Amber Heard tunnistab helilindil, et lõi Deppi ja loopis teda pottide-pannidega

Daily Maili käsutuses on helilint, kus Johnny Deppi eksabikaasa Amber Heard tunnistab Deppi löömist. See räägib risti vastu Amberi enda senistele väidetele, et nende abielus oli vägivallatsejaks vaid Depp.

Daily Maili teatel lindistasid Johnny ja Amber 2015. aastal naise mobiiltelefoniga kahe tunni jagu vestlusi, millega nad üritasid oma abieluprobleeme klaarida. Kõnealuses lindistuses kahetses Heard, et oli Deppile eelmisel õhtul kõrvakiilu andnud. "Aga ma ei löönud sind rusikaga. Tibu, sind pole keegi rusikaga löönud. Ma ei tea, mis liigutuse mu käsi täpselt tegi, aga sinuga on kõik korras, ma ei teinud sulle haiget, ma ei löönud sind rusikaga näkku, ma lõin peoga."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Koduvägivalla ohvrite eestkõnelejana tuntud Heard mõnitas Deppi, et too hilisõhtuselt kismalt põgenes. "Sa oled ikka paras titt küll. Kasva juba suureks, Johnny". Amber hoiatas: "Kui looma küllalt palju torkida, pole tähtis, kui sõbralik ta on, ta läheb ikkagi marru." 

Veel võib Heardi kuulda ütlemas: "Ma ei saa sulle lubada, et ma sulle enam kallale ei tule. Ma saan vahel nii tigedaks, et kaotan enesevalitsuse."

Heard andis 2016. aasta mais lahutuse sisse, süüdistades Deppi vägivallatsemises. Näitlejanna nägu oli vermeis - tema sõnul oli Johnny teda mobiiltelefoniga visanud. "Kariibi mere piraatide" täht aga on väitnud, et hoopis tema kannatas oma naise raevuhoogude all.

2015. aastal, mil abielu oli kestnud vaid kuu, vigastas Depp Austraalias filmivõtetel olles rängalt sõrme ning viidi Los Angelesse ravile. Näitleja väitel tekitas vigastuse tema naine, kes ei suutnud taluda, et Depp oli temalt nõudnud abieluvaralepingu allkirjastamist. Amber hakanud Johnnyt vihahoos pudelitega loopima. Üks pudel tabas Deppi sõnul marmorist lauaplaati ja purunes. Üks kild rebinud tal sõrmeotsa küljest.