Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 3. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Keegi, keda sa pole tõsiseltvõetavaks konkurendiks pidanudki, teeb sulle üllatuslikult silmad ette ning riisub ise koore sealt, kust sina oled lootnud seda saada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tasub mitte liiga tugevalt pingutada. Las enne möllavad need, kes oma emotsioone vaka all hoida ei suuda, pärast ilmud sina väärikalt areenile.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Miski, mida sa nädalast nädalasse teinud oled, muutub tüütuks. Tahaksid kohustusest vabaneda, aga niisama lihtsalt ja päeva pealt sa selleks võimalust ei saa.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tundlikum kui tavaliselt, kipud ka neutraalseid märkusi isiklikult võtma ja seetõttu suhtluses kergesti kaitsepositsiooni võtma, kuigi selleks pole põhjust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle on ehk liiga oluline endale ja teistele pidevalt tõestada, kuivõrd osav võrgutaja sa oled, aga tõsisema suhte loomiseks tuleks endastki tõsiseltvõetav mulje luua.

Neitsi
23. august – 22. september

Mingid tööd on sulle vastikud tundunud, aga ei jää üle muud, kui need siiski ette võtta. Tagantjärele märkad üllatusega, et nendega hakkama saamine osutus oodatust lihtsamaks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Saad oma tegevust laiendada. Kui ajad ise äri või tegeled millegi tootmisega, saad panna aluse oma materiaalse olukorra paremaks muutmiseks, selle suunas tegutseda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tark on tegeleda tõsise tööga ja mõelda, mismoodi majanduslikku olukorda kõige paremini parandada saaksid. Tasub koos heade koostööpartneritega teha pikemaajalisi plaane.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui sul ei õnnestu oma elu piisavalt huvitavaks teha, siis see eeskätt seetõttu, et teised su hoogu pidurdama kipuvad. Närvi võivad ajada inimesed, kel on kombeks aega raisata.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalusi on mitmekülgseid, julgustki jätkub. Ometi võib sind vallata sisepinge, sul on raske mõistuspäraseid valikuid teha. Väldi hulljulget tegutsemist.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vanad hästi varjatud saladused võivad päevavalgele tulla ja üksjagu segadust külvata. Ent rahaasjad on heas seisus: tekib võimalus kasu toova projekti käivitamiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tähelepanu on karjääri edendamisel, ambitsioonikust on tavapärasest rohkem. Oled valmis raskeid kohustusi enda kanda võtma, aga ootad selle eest ka tunnustust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastaringil üritad pääseda rutiinist, seada endale kõrgeid sihte, avastada uusi jahimaid. Oled sisemises muutumises, su käitumine võib üllatada teisi. Kui julgelt elule vastu minna kardad ja vana külge klammerdud, kaasevad ajajärguga tahes tahtmata mingid muudatused. Võta juhtimine enda kätte!