Foto: Viktor Burkivski
Tele
2. veebruar 2020, 14:54

Piret Järvis-Milder tunnistab, et abikaasast eraldiolek on raske: igatsusvalu on väga vastik ja piinav (14)

ETV saates „Hommik Anuga“ käisid külas muusikutest paar Egert Milder ning Piret Järvis-Milder. Piret tõdes, et tema jaoks oli väga raske aeg, kui Egert Gruusias töö tõttu elas ja viibis.

Egert töötas kolm aastat Gruusias ning töötas tiimis, kes arendas uude linnaosasse golfiväljakut ja elamurajooni. Piret tõdeb, et abikaasast eraldiolek on tema jaoks olnud väga raske. Tuleb tunnistada, et igatsusvalu on väga vastik ja piinav,“ ütles ta. 

Egerti võistluslugu „Georgia (On My Mind)“ võib Pireti sõnul aga kaheti tõlgendada: „Seal on kaks sõnumit: ühest küljest ühest küljest Egerti isiklik hüvastijätt Gruusiaga, aga teisalt on Georgia ka naisenimi ja laiemalt saab seda võtta armastusloona,“ rääkis ta. 

Piretile Egerti võistluslugu meeldib ja on hakanud ajaga isegi aina rohkem meeldima. „Mulle väga meeldib muusika mida ta teeb, või puhta südamega öelda, et ma olen fänn.“

Egert ja Piret pole kummalisel kombel kunagi koos lava jaganud, kuid Piret teeb kaasa Egerti loo salvestises. „Koori osas olen üks kuuest, kes seda aitab moodustada, minu väike panus seal tõesti on,“ ütles ta. 

Kuid koos nad laulnud ei ole, Pireti sõnul vaid nii palju, kui Egert kodus harjutab. „Kui ta seal klaverit või kitarri mängib, siis mulle meeldib köögist või vannitoast talle samal ajal harmooniat kaasa laulda. Nii palju me koos musitseerime aga see on spontaanne ja juhuslik,“ rääkis ta. 

Egerti sõnul on paar lugu, mida nad võiks koos laulda, kuid nad ei ole otsustanud, kas nad teevad seda või ei. „Ma ei ole kindel, kas meie hääled sobivad väga kokku,“ nentis Piret. „Mõned hääled klapivad kõlaliselt, aga meil ei ole kõige parem…“