Natalja Onufrieva.Foto: Taevas ja Maa Keskus
Müstika
2. veebruar 2020, 14:27

Kas oled Atlantiselt, Lemuurialt või Hüperborealt? (17)

Ehkki tänapäeval on atlantislased, lemuurlased ja hüperborealased segunenud, domineerib igas meis siiski üks rass – see väljendub nii meie väärtushinnangutes kui ka välimuses. Venemaa kuulus selgeltnägija Natalja Onufrieva räägib peagi Tallinnas toimuvatel loengutel, kuidas teada saada, millise rassi esindaja oled sina.

Eestit külastab Venemaa tuntud sensitiiv Natalja Onufrieva, kes on maailmakuulsalt selgeltnägijalt, Vangalt saanud nime Hõbedane Haldjas.
Natalja on Eestis 6.-9. veebruarini ning peab siin loenguid mitmel müstilisel ja väga põneval teemal. Näiteks – miks on inimesed nii erinevad? Sensitiivi sõnul on meie planeedil kolm maailma – Atlantis, Lemuuria ning Hüperborea.

Inimesed planeedil Maa on nende kolme maailma esindajad. Et me tuleme erinevatest dimensioonidest, on meil teinekord ka keeruline üksteist mõista. Natalja selgitab, kuidas teha kindlaks, millise rassi esindaja keegi on, ehkki tänapäeval oleme kõik segunenud. „Näiteks inimesed, kelles on kõige suurem protsent lemuurlaste verd, on ülimalt loomingulised, edukad, kuulsad, andekad, geeniused jne… Nad on ka loomult väga populaarsed,“ ütleb ta.

Veidi maisema poole pealt puudutab ta magamist ning unenägusid: kuidas töötavad unefaasid ja mis need on. Mis toimub inimesega, kui teda külastab luupainaja ning miks on mõni kuutõbine. Natalja räägib, et unede kaudu on võimalik ammutada unikaalset infot suurest maailmaruumist.

Natalja räägib ka sellest, miks me ropendame. Miks kasutatakse emotsioonide väljendamisel rõvedaid sõnu? Kust ilmuvad meie keelekasutusse roppused? Mida need sõnad tegelikult tähendavad – head või halba? Ning kui väekad nad tegelikult on.

Täpsemat infot Natalja Onufrieva loengute kohta saab Taeva ja Maa keskuse kodulehelt.