Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. veebruar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 2. veebruar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Küllap oled hommikul vara jalul hoolimata sellest, et kohustuste vähesus võimaldaks sul poole päevani põõnata. Kindlasti on vaja aeg aktiivselt sisustada, teistega suhelda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vedelemine ei tule sulle kasuks. Füüsiline aktiivsus on väga tähtis, võid teha sporti või siis lihtsalt loodusesse jalutama, ilmast olenemata värsket õhku hingama minna.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinu ja lähedaste inimeste plaanid päeva sisustamiseks võivad omajagu erineda. Arvesta teistega, ent ära enda soovidest täiesti loobu, muidu rahulolematus kasvab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Niipalju kui saad, võta aega oma lemmikhobidega tegelemiseks. Huvialade kaudu tekib kontakte inimestega, kes näevad maailma samamoodi kui sina.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ole järjekindel, aeg on keskenduda! Mingeid muudatusi oled sel nädalal ilmselt juba alustanud. Vii neid asju edasi, ära haara endale järjest uusi väljakutseid.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõttetegevus on ergas ja edasiviiv. Nii mõnegi pähe kargava idee saad kiiresti ka teoks teha, ent mõned mõtted vajavad laagerdumist – neist sünnib suurem plaan.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui tunned, et oled kellegagi suheldes vea teinud, siis ära proovi seda maha salata ja unustada. Seda sa ei suudagi – süütunne jääb vaevama. Räägi parem asi selgeks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Püsi kindlal kursil! Sa tead, et ajad õiget asja, kui teed seda mõõdukas tempos, ei teki ilmselt tagasilööke. Tarkus ja tasakaalukus viivad sind edasi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Väga hea päev suhete tugevdamiseks. Kui su kõrval on kindel inimene, on kerge temaga ühist keelt leida. Uued suhted arenevad pigem aeglaselt ja tasahilju.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on küllaltki raske oma arvamusest loobuda. Isegi siis, kui teine pool põhjendab oma seisukohti, ei taha sa neid justkui jonni pärast kuidagi omaks võtta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap on ahvatlusi mitmeid. Enne, kui millegagi tegelema asud, tasub natuke mõelda ja võimalusi vaagida, sest kõige jaoks ei jätku aega, energiat ega raha.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Natukene rahulikum päev, mil saad üht-teist ära teha oma tervise heaks. See, mis teeb sind tugevamaks ja reipamaks, mõjub pikas perspektiivis hästi ka välimusele. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Veenuse ja Pluuto sekstiil annab sulle uuel aastaringil erilise energia ja võimaluse armuasju edendada. Kui soovid teha muudatusi, viid oma plaanid ellu, isegi juhul, kui kaasinimesed sind kõiges ei mõista aega toeta. Juhul, kui hakkad õppima uut eriala, võib see sind kiiresti tippu viia.