Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
31. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 1. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ette võib tulla olukordi, kus oled sunnitud valima vastandlike variantide vahel, mis paneb su tasakaalukuse proovile. Enne otsuste langetamist pea nõu tarkade inimestega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Unistada on mõnus - see muudab elu elamisväärsemaks, samas pole täna ohtu liiga kõrgele lendama minna. Suhtlus armsamaga kujuneb tulevärgiks, õhus on seksuaalsust.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

See laupäev sobib põnevateks, seltskondlikeks ettevõtmisteks. Väga hea elamuse võid saada teatrist, näituselt või mingilt muult ägedalt kultuuriürituselt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära tegutse kiirustades ja läbimõtlematult. Keegi võib sinu käest nõuda kiirete otsuste tegemist, aga kui mõtlema hakata, näed, et tegelikult on nendega aega veel üksjagu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Keegi su vastastest võib teha ootamatult veidra käigu ning toetada sind olukorras, kus sa seda kõige vähem oodata oskad. Juurdled, mis sellise käitumise põhjustas.

Neitsi
23. august – 22. september

Teiste inimeste isiklike suhete pärast muretsemine, veel vähem nende mõjutamine pole tegelikult sinu rida. Hoidu kiusatusest oma nina sinna toppida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kasuta päeva selleks, et valmistuda kohtumiseks tähtsa inimesega, mis sind peagi ees ootab. See ei tähenda välimuse kaunistamist, vaid vaimse valmisoleku tugevdamist.

Skorpion
24. oktoober – 21. novembe

Ela iseenda, mitte aga teiste elu. Kuna teised on sinust erinevad ja nende hinnangud võivad sinu omadest erineda, ei suuda sa parimat nõu anda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tunned vajadust stabiilsuse järele ja teed selle saamiseks nii mõndagi. Tasub oma armastatule tähelepanu pöörata ja ilusaid sõnu öelda. Kiida ta välimust ja tundelisust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Pead vanade vastastega kokku puutuma. Püüa hoida tagasihoidlikku joont, pole mõtet otsekohe piike murdma hakata, te pole kõigis küsimustes eriarvamusel.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Midagi on nüüd hoopis teistmoodi kui varem. Tundub, et paremini, ehk isegi palju paremini. Pead ainult mõtlema, kuidas uued aspektid oma igapäevarutiiniga ühitada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kuigi sa ka oled harjunud järgi andma selle nimel, et teised end hästi tunneksid, pole praegu õige seda teha. Et saaksid edaspidi seda, mida tahad, jää endale kindlaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval aastaringil on sul küllaga jõudu ja sihikindlust. Ilmselt rahmeldad väsimatult töisel rindel, kus tekib võimalusi nii karjääriredelil tõusmiseks kui ka palganumbri suurendamiseks. Eriti tähtis on aga enese arendamine ja tegelemine asjadega, mis sind tõeliselt köidavad. Ebaolulise heidad oma elust välja.