Grossi kaubanduskett peab 2500 külalisega uusaastapidu.Foto: Martin Ahven
Eesti uudised
1. veebruar 2020, 19:25

GALERII | Grossi kaubanduskett pidas 2500 külalisega uusaastapidu (74)

Laupäeva õhtul ei pruugi Grossi Toidukaupade poest killukest sinki või söögialust saada, sest Oleg Grossi kaubandusketi töötajad on sõitnud Rakverre, et nautida firma uusaastapeol Anne Veski ja East 17 esinemist.

OG Elektra juhatuse liige ja tegevjuht (ning endine Ott Tänaku kaardilugeja WRC sarjas) Raigo Mõlder ütles, et 1. veebruaril Rakveres peetav suurüritus toimub uusaastapeo nime all. Tema sõnul ei tule peole mitte kõik OG Elektra kontserni 1600 töötajat – aga kuna pidu on kaaslastega, siis osaleb sellel kokku 2500 külalist. Virumaa Teataja andmetel osales näiteks 2018. aastal suurärimees Oleg Grossi firma uusaastapeol märgatavalt vähem rahvast ehk 1500 inimest. Kahe ja poole tuhande pealine rahvamass mahutab end Rakvere spordihalli.    

Ettevõttel on üle Eesti 66 toidupoodi: Mõldri sõnul „diagonaalist diagonaali ehk Võrust Tallinnani ja Pärnu-Jaagupist Narvani“. Uusaastapidu algab õhtul kell 20 ja kõigi kaupluste juhatajatele anti võimalus pood laupäeval varem sulgeda ning pühapäeval hiljem avada. Et kõigi kaupluste kõik töötajad Rakverre pidutsema ei lähe, siis on osad toidupoed laupäeval tavapärastel aegadel avatud. Siiski tuleb selle kaubandusketi klientidel mitmel pool arvestada, et sel päeval tuleks sisseostud märksa varem ära teha.

„Isegi kella viiest pannakse kaugema otsa poed kinni,“ täpsustas Mõlder, kelle sõnul on üle Eesti töötavate inimeste Rakverre toomiseks tellitud 19 suurt bussi.

Sajad poemüüjad ja nende kaaslased saavad osa meeleolukast meelelahutusprogrammist, millelt firma tegevjuht soostus veidi loori kergitama. Õhtut juhib Indrek Taalmaa, üles astuvad Anne Veski, omaaegne maailmakuulus poistebänd East 17 Inglismaalt („Originaalkoosseisus,“ täpsustas peo korraldaja) ja Royal Band Peterburist. Lisaks esinevad üllatuskülalised, kelle kohta firma juht ja peo korraldaja avaldas vaid seda, et tegu on kuue väga kuulsa Eesti artistiga.

„Me oleme aastaid ilustulestikku teinud, aga sel aastal me loobusime,“ lisas Raigo Mõlder. „Et rämpsu mitte toota ja loodust säästa, siis me teeme hoopis sees sellise asja nagu lasershow. Tuleb väga suurejooneline ja loodame vau-efekti tekitada.“