Liis Lemsalu ja Isac ElliotFoto: Erlend Štaub
Inimesed
31. jaanuar 2020, 10:13

VIDEO | NAERA HERNEKS! Robin Juhkental tegi Liis Lemsalust ja Soome poptähest lõbusa meemi (11)

Muusik Robin Juhkental on Maarjamaa kuumimast uudisest ehk Liis Lemsalu ja Soome poptähe Isac Ellioti öisest seiklusest inspiratsiooni saanud ning jagab lõbusat meemi enda Instagrami kontol. 
 
 
 
View this post on Instagram

meibi leiter isuck elliott

A post shared by rObIn jUhKeNtAl 🦟🦚🦝 (@joblinruhkental) on

Soome ajakiri Seiska kirjutas, et möödunud nädalal peetud muusikaauhindade jagamisel nägi aasta popartisti tiitliga pärjatud Liis Lemsalut (27) ja Soome popstaari Isac Ellioti (19) musitamas ja kallistamas.

Isac andis Liisile laval üle aasta popartisti auhinna. "Muide, ma ei ole väga hea lugeja, seetõttu teen ma ka muusikat. Aasta popartist on Liisa Lemsalu. Liis Lemsalu," läksid Isacil lausa sõnad sassi. 

Pealtnägijate sõnul võis neid kaht hiljem lausa kudrutamaski näha. "Meeleolu oli väga armastav, nad veetsid terve õhtu koos," kirjutas Seiska ja lisas, et kaheksa-aastane vanusevahe ei tundunud paarikest häirivat - nad olla kallistanud ja musitanud üsna avalikult. 

"Olin lõbusas meeleolus tantsimas, tujuküllaselt, ja kõik on hästi. Midagi erakordset siin ei olnud," kommenteeris Liis Lemsalu Õhtulehele. "Tegu oli EMA gala järelpeo järelpeoga klubis Studio, kus Isac ja Liis lihtsalt koos aeg veetsid ja midagi enamat nende vahel ei ole," sõnas Isac Ellioti plaadifirma Universal Music esindaja Leen Kadakas Õhtulehele.