Foto: YouTube'i kuvatõmmis
Inimesed
31. jaanuar 2020, 09:45

Jessica Simpson oli Ellen DeGenerese jutusaates purjus

Jessica Simpson ei söanda tänini vaadata oma intervjuud Ellen DeGenerese jutusaates. Ta tunnistab, et oli toona purjus.

2017. aastal laineid löönud usutlus algas USA näitleja ja laulja avaldusega, et ta on kahe raseduse järel spiraali hankinud. "Siia emakasse ei tule enam midagi!" kuulutas Simpson. 

Jessica paistis intervjuus silma ka sellega, et ei suutnud meelde tuletada, kui kaua ta on oma mehe Eric Johnsoniga abielus olnud. Veel väitis Simpson, et lindistas oma uue plaadi jaoks "38 või 37 või ehk lausa 39" uut lugu.

Nüüd tunnistab USA staar Daily Maili teatel, et viinaviga oli tema üle toona täiesti võimust võtnud. Novembris 2017 otsustas Jessica end kokku võtta. Kaalukeeleks sai halloween, mil ta oli alustanud joomist juba kell pool kaheksa hommikul ega olnud õhtul suuteline omaenda peol nägu näitama, sest magas joodikuund. Kõige piinlikum oli Jessica jaoks see, et ta polnud suuteline oma lastele kostüüme selga aitama ning seda tegid tema sõbrad. "Siis olin ikka põhjas mis põhjas."

Kainenenult otsustas Jessica astuda tähtsa sammu ning jäi taas lapseootele: tema ja Eric said mullu tütar Birdie vanemateks.