Marju Karini raamatuesitlusFoto: Robin Roots
Raamat
30. jaanuar 2020, 19:13

GALERII | Vaata, kes käisid ilusüstide kuninganna Marju Karini raamatu „Naine. Otse ja ausalt“ esitlusel (30)

Marju Karin esitles 30. jaanuaril Solaris Keskuse Apollos raamatut „Naine. Otse ja ausalt“ naisest ja naiselikkusest läbi enda silmade.

„Üldsusele olen pigem tuntud kui ilusüstide kuninganna ja elustamisõpetaja. Kes ma tegelikult olen? Mida aasta edasi seda suuremaks ma lähen, igas mõttes. Minu sees on naine, ema, õpetaja, õpilane, ülemus, sõber, armuke, abikaasa, feminist, ettevõtja, alluv, kolleeg, realist, pragmaatik, unistaja, lugeja, autor, looja, põruja, pettuja, lootja, armuja, tütar, tütretütar, vanaema jne. Nagu ikka tavaks, siis 43aastane, kes tunneb ennast 23aastasena. Ma loodan et see elu armastav helk mu silmist ei kao ja mu sisse mahuks veel palju olemist,“ kirjutab Marju Karin enda raamatus. 

Oma meeleolukalt ja suure kirega kirjutatud raamatus kirjeldab Marju elu, mida elavad päris naised. Need tugevad ja kaunid naised, kes elavad oma elu suure kirega ning teevad aegajalt vigu, kuid tõusevad siis fööniksina tuhast ja panevad täiel rinnal edasi. See raamat on inspiratsiooniks, et elada oma elu täpselt nii nagu sa ise õigeks pead.

Raamatuesitlusel oli moderaatoriks suhteekspert Jesper Parve.

Vaata pilte!

Marju Karini raamatuesitlus Foto: Robin Roots